• October 20, 2021

Afgelopen week was mijn 3e, en tevens laatste vakantieweek! Meh, time flies when you’re having fun. In deze nieuwe photo diary wil ik even terugblikken en jullie laten zien hoe ik mijn laatste week vakantie heb ingevuld. Benieuwd naar die paarse mannetjes? Lees dan mee!

photodiary89

Zo ontzettend cliché, maar de tijd lijkt echt voorbij te vliegen. Weet nog als de dag van gisteren dat we lekker in Winterberg waren, of dat we lekker door Valkenburg liepen… Op het moment dat deze diary online komt ben ik alweer aan het werk! Gelukkig heb ik hele leuke herinneringen aan deze weken en ben ik weer helemaal uitgerust. Klaar om er weer tegenaan te gaan! Let’s do this.

Maandag was ik met van alles en nog wat bezig. Gewoon lekker ‘aanrommelen’, zoals we dat zo mooi zeggen. Ik hou ervan! Ook kon ik na 5 weken eindelijk weer mijn nagels laten doen, werd tijd hihi. Altijd zo fijn als mijn nagels weer helemaal netjes zijn 🙂 Deze keer ging ik weer voor lekker opvallend, aangezien ik nog helemaal in zomerse sferen ben, hihi. Wat dat betreft heb ik wel echt geluk gehad. Het was zo’n mooi weer in mijn vakantie!

img_20160830_093410.jpg

De rest van de week zag er vrijwel hetzelfde uit, oeps. Ik sliep uit, deed wat huishouden, en werkte aan mijn blog. Ik had het expres wat rustig gehouden mbt afspraken omdat ik deze week gewoon even behoefte had aan me-time. Lekker doen waar ik zin in heb en vooral niet teveel. Soms heb je dat gewoon nodig!

20160830_100906.jpg

Omdat ik in mijn vakantie nog helemaal niet (!!) naar de bios was geweest, was het nu wel tijd om de schade  in te halen. En jep, dat hebben we gedaan hoor 😉 We hebben maar liefst 4 films gekeken haha. Oh, voor wie het nog niet wist; we hebben Pathé unlimited. Dus we kunnen gewoon zo vaak als we willen. Anders wordt het wel een dure hobby.

20160901_180013.jpg

Vorige week maakte ik een heerlijke salade voor mezelf klaar 🙂 Hmm! Hij was net zo lekker als dat hij eruit ziet!

20160902_173829.jpg

En de dag erna kreeg ik deze burgers voorgeschoteld door mijn vriend 🙂 Nomnomnom.

dsc01732.jpg

Van mijn vriend kreeg ik 5 van deze zonnebloemen <3

img_20160902_142633.jpg

In mijn vakantie ontving ik bovenstaande producten om te reviewen! Waar ben jij het meest benieuwd naar?

img_20160903_133302.jpg

Ook kwam mijn bestelling binnen van de webshop Hipinderegen 🙂 Ik won shoptegoed bij Rachel en daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. Ik ging oa. voor dit leuke regenjack. Is ie leuk???

img_20160904_105630.jpg

Tijdens mijn laatste bezoekje aan mijn ouders in Essen shopte ik bovenstaande make-up kwasten bij TKMaxx. Ellen Tracy, ik had er nog nooit van gehoord, maar ik vond ze er goed uitzien en de verpakking was ook in orde.

Vorige week kwamen er maar liefst 3 (!) vakantievlogs online. Heb jij ze al gezien? Lachen gegarandeerd, mijn vriend van die grappige dingen, haha.

Zaterdags zijn we naar de bios gaan en besloten om onszelf weer eens te verwennen met vip kaartjes. Voor 15 euro extra kun je een uur voor de film in vip lounge zitten onder het genot van onbeperkt hapjes en drankjes. Wanneer je film begint mag je ook nog van alles meenemen, ideaal. We hebben weer genoten!

20160903_165600.jpg

Hierboven zie je ‘de paarse mannetjes’ waar ik het in de titel over had, haha. Deze zag ik dus in de stad lopen. Ze liepen achter mensen aan en deden allerlei gekke dingen haha, weird.

Die avond zijn we naar The Shallows geweest en naar Mike & Dave need wedding dates. The Shallows vonden we allebei erg goed. Ik zat echt met spanning te kijken, haha. En Mike & Dave was soms echt té flauw, maar met vlagen toch ook erg grappig.

img_20160904_181553.jpg

Deze foto deelde ik op Instagram met jullie 🙂 #etosfriends


Heb je mijn vlogs al gezien? En wat vind je van mijn hippe regenjas 🙂 ?

Liefs Nina

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0