• October 25, 2021

Back to life, back to reality… Aan alles komt een eind, zo ook aan mijn vakantie. Vorige week maandag moest ik er weer aan geloven na 3 weken vakantie. Het was weer tijd om te gaan werken! Wat ik nog meer voor leuks deed ga ik je uiteraard weer laten zien in deze nieuwe photo diary.

photodiary90

Even een kleine opmerking : wellicht is het je opgevallen dat deze diary normaal gesproken op maandag online komt. Klopt! Echter heb ik ervoor gekozen om deze vanaf naar de woensdag te verschuiven. Het enige nadeel is dat mijn photo diary hierdoor iets minder recent is. Een voordeel voor mij is dat ik niet “verplicht” iedere zondagavond nog de laatste hand moet leggen aan dit artikel. Zeker voor in het weekend (aangezien ik dan vaak werk) is het wel prettig om gewoon al eerder een artikel in te plannen zodat ik in het weekend wat meer “vrije tijd” hebt.


Gelukkig kon ik maandag nog lekker uitslapen aangezien ik pas om 11.30 uur hoefde te beginnen. Keerzijde? Ik was daardoor pas om 21.00 uur klaar met werken. Toch ging deze eerste werkdag me prima af. Uiteraard was het weer heel even wennen, maar dat was ook binnen no time gebeurd. Doei vakantie, hallo ‘normale’ leven!

20160905_104634.jpg

Ook de tweede werkdag heb ik met gemak overleefd! Toch kan ik niet ontkennen dat het weer even wennen was hoor 😉 Dinsdagavond was ik stiekem toch wel erg moe. Op tijd dook ik mijn bedje in en sliep als een blok. Niks gewend joh, haha!

dsc01798-01-01.jpeg

Heb je de unboxing van de #BloggerStashSwap al gezien?

Woensdag en donderdag was ik lekker vrij, hoe luxe! En ik mocht van geluk spreken want het weer was ook echt super. Daar heb ik dan ook flink van genoten. Voor je het weet is de herfst in aantocht en moeten we verplicht binnen zitten, meh! Daar wil ik nog even níet aan denken. Daarom sprak ik met een vriendinnetje af en nestelden we ons op een kleedje in het park onder het genot van drankjes en hapjes. Good life! Even later verruilden we ons plekje voor de tuin van een vriendinnetje. Ze was net thuis van vakantie, dus hét moment om even flink bij te kletsen en jaloersmakende foto’s bekijken <3

Cheers!

20160907_150514.jpg

Just hangin’ out 🙂

Donderdag kon niet beter! Ik sliep uit, deed alles op mijn gemakje en maakte me langzaam aan klaar voor een dagje zwemmen. Uren hebben we in de zon gelegen bij het zwembad, we genoten van snoepjes, chips en frietjes. Gingen tig keer van de glijbaan om vervolgens weer helemaal op te drogen in de hete zon. Echt genieten hoor 😉 We hebben het bijna tot half zes (!) uitgehouden!

img_20160908_092133.jpg

20160908_101107.jpg

Zo’n foto kan niet ontbreken in mijn photo diary.

20160908_125831.jpg

Daar lagen we dan..! Genieten hoor.

dsc01696-01-01.jpeg

Het artikel van afgelopen vrijdag; 5 dingen die me altijd afleiden tijdens het bloggen. Benieuwd of het herkenbaar is?

Vrijdag moest ik sinds tijden weer erg vroeg opstaan. Dat viel me toch even zwaar hoor 😉 Zeker omdat er een lange dag werken op de planning stond. Het liep redelijk vlot door, waardoor de dag toch nog redelijk snel voorbij ging. Na het werk snel wat boodschappen doen, koken en daarna bankzaken.

20160909_234959.jpg

Mijn vriend kreeg zijn nieuwe schoenen binnen. Zo blij als een kind haha, geweldig. Hij zei “ik zet ze vannacht onder mijn bed, dat deed ik vroeger ook altijd”. Echt te grappig!

dsc01334-01.jpeg

De review van oa. deze blush kwam op zaterdag online. Psst, ik heb een leuke kortingscode voor je.

20160909_165233.jpg

SUPER LIEVE POST! Bedankt, you made my day!

Zaterdag hoefde ik niet te werken, hoewel het officieel wel mijn werkweekend was. Lucky me! We ontbeten met worstenbroodjes en daarna begon ik met bloggen. Al vrij snel was ik het beu en legde de laptop aan de kant. Voor ik het wist had ik 2 wasjes gedaan, was het hele huis netjes en heb ik de bedden verschoond 🙂 Fijn! Even later stonden mijn ouders op de stoep 🙂 gezellig. We besloten om naar de markt te gaan om een hapje te eten. Ik wilde graag nog naar de Prijsmepper gaan, aangezien ik bij Melissa een hele leuke shoplog voorbij heb zien komen. Waahh, ik wilde ook! Voor ons is het zo’n 20 minuten rijden, en dat is ook de reden dat ik er niet vaak kom. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming was mijn enthousiasme snel verdwenen. Prijsmepper was foetsie, weg! Wat een domper zeg, haha. Gelukkig maakte een ijsje veel goed!

img-20160910-wa0015.jpg

20160910_183104.jpg

In de avond vertrok ik naar een vriendinnetje om te bbq’en. Mijn allereerste, echte bbq van dit jaar. Kun je het geloven?! Het was heerlijk, ik werd verwend met drankjes, een lekkere salade, verse watermeloen en vlees van de bbq. Lovely!

img_20160909_194734.jpg

Douchen met shower foam blijft heerlijk! Ken jij deze al? #etosfriends


Heb jij ook nog lekker van de zon genoten afgelopen week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0