• October 25, 2021

Afgelopen week was een drukke week waarin ik een mailtje kreeg voor een toffe samenwerking, een dag heb gevlogd en ook wat last had van stress. Hoe, wat, waar lees je allemaal in deze nieuwe photo diary!

photodiary91

De week beginnen met een vrije maandag is heerlijk! Zeker als je dan niks op de planning hebt en gewoon lekker kunt doen waar je zin in hebt. Zo’n dag had ik vorige week maandag. Ik startte mijn dag rustig op en besloot deze ook meteen vast te leggen voor jullie. Hoewel ik geen ‘spannende’ dingen heb gedaan hoop ik dat het toch een leuke vlog is geworden. Mocht je ‘m gemist hebben :

In de avond kroop ik lekker voor de tv en keek naar ‘Family Island’ en ‘Nooit meer naar huis’. Vooral dat laatste vond ik heftig en indrukwekkend om te zien. Ik heb echt met tranen in mijn ogen zitten kijken, en hoewel ik ontzettend moe was wilde ik het toch perse tot het einde kijken. Wat heftig voor dat gezin, je moet er niet aan denken dat jou zoiets overkomt.

20160911_224728.jpg

Toen ik maandag wakker werd en mijn eigen blog bezocht zag ik dat inmiddels de 600 Bloglovin’ volgers heb aangetikt, yay! Hoe gaaf is dat?

Dinsdag was een lange werkdag, en heet dat het was! Pfff, haha. Hoewel ik lekker weer wel kan waarderen was het toch een beetje teveel van het goede hoor 😉 Tenzij je lekker aan het zwembad kunt liggen en af en toe verkoeling kunt zoeken. Maar dat was voor mij niet het geval. Toen ik thuiskwam ging mijn vriend lekker aan de slag in de keuken en maakte ‘Lasagnette’, lekker hoor! In de avond deed ik weinig. Ik keek naar HNTM, Ex on the beach double dutch *guilty pleasure*. Ook keek ik nog wat rond op internet omdat ik bijna een nieuwe telefoon mag uitzoeken, yay!

20160913_203458.jpg

dsc01364-01.jpeg

Heb jij de review van deze fake MAC blush al gespot?

dsc01830-01.jpeg

Deze foto plaatste ik op Instagram! Onder de douche gebruik ik graag een gel om mijn gezicht te reinigen.
Bijvoorbeeld deze van Etos. #EtosFriends

img_20160913_155350.jpg

Ook deze foto deelde ik op Instagram omdat ik advies nodig heb! Ik ben mijn lange, suffe, saaie, rode haar inmiddels zó beu! Heb jij ideeën of tips voor mij? Er moet sowieso een stuk af, en wat meer model erin. Wat betreft kleur ben ik er nog niet uit.

dsc01691-01.jpeg

Mijn allernieuwste kwasten van Ellen Tracy.

Vrijdag was een dag waar geen einde aan leek te komen, haha! Op het werk was het lekker druk waardoor de tijd redelijk snel voorbij ging. In de middag en avond duurde het wat langer hoor. Ik merkte echt dat ik inmiddels moe begon te worden… Om 21.00 uur stond dan eindelijk het weekend voor de deur, yassss!

dsc01705-01.jpeg

Heb je mijn artikel al gelezen die ik schreef over online apotheek Viata?

20160917_114910.jpg

Zaterdag kwam dit pakketje binnen! Ik werd min of meer verrast hiermee, super bedankt lieve Northflix 🙂

De hele week was ik niet helemaal in mijn hum. Eigenlijk weet ik niet zo goed waarom.. Ik denk gewoon een combinatie van meerdere dingen. Lange dagen op het werk, daarnaast nog met van alles bezig, dingen die misliepen, dat soort dingen. Gelukkig kon ik het weekend weer wat rust pakken om wat dingen op een rijtje te zetten en mijn hoofd te ‘legen’ als het ware. Ik kan er weer tegenaan!

20160917_092114.jpg

Knuffelen met deze schat maakt een hoop goed 😉

img-20160918-wa0012.jpg

Zondag ging ik met mijn vriend lekker naar Zoo Veldhoven 😉 Deze dag heb ik weer gevlogd voor jullie. Natuurlijk moest ik ook even poseren bij deze reuze papegaai.

dsc01887-01.jpeg

Verliefd op mijn nieuwe schoentjes <3

img_20160919_164637.jpg

In opperste concentratie 😉 dat kun je wel zien! Al met al was het een heerlijk weekend. Lekker rustig aan, filmpjes gekeken in de bios, uitgeslapen en zondag naar beestjes wezen kijken in de dierentuin! Gezellig 🙂


Wat doe jij als je last hebt van stress?

0