• October 18, 2021

Dinsdag was een hele speciale dag. Een goede vriendin van mij ging trouwen! Dit vond ik wel een geschikt moment om de hele dag vast te leggen. Ik neem jullie mee naar deze bijzondere dag en laat jullie zien hoe ik dit heb ervaren. Enne, of ik toen dat bruidsboeket heb gevangen? Dat lees je vandaag ook!

downloadgt

Trouwen. Het blijft iets bijzonders, voor mij tenminste. Ik zie het als iets magisch, een verbintenis tussen twee mensen. Noem me ouderwets, maar dat is hoe ik denk over trouwen. Naast het hele ‘verbintenis-gebeuren’ lijkt het me gewoon heel erg tof. Ik sta niet graag in de spotlight, maar voor één dag wil ik wel een uitzondering maken. Jezelf in de mooiste trouwjurk hijsen, je haar en make-up laten doen. Een mooie ceremonie, een geweldig feest met vrienden en familie. Ja, ik zie het al helemaal voor me.

Klein ‘probleempje’… Vriend wil niet trouwen. Hij vindt trouwen niets toevoegen en noemt dit “onnodig”. Deels ben ik het eens, ik bedoel, als je van elkaar houdt, dan hou je van elkaar. Of je nu dezelfde achternaam draagt maakt in dat opzicht weinig verschil. Toch hoop ik hem ooit nog van gedachten te kunnen veranderen. Wie weet. Ooit.

img_2015

Meneer in zijn gebruikelijke positie. Op een zacht kussen, onder een dekentje. Die hond lijkt echt op mij!

img_2014

Typisch gevalletje ‘op-de-verpakking-ziet-het-er-veel-beter-uit’! Een pastamaaltijd voor onze gevederde vrienden!

img_2023

Het cadeau 🙂 ik vond het resultaat erg mooi!

img_2026

Een auto-selfie kan niet ontbreken. Mijn vriend heeft echt zo’n ‘omdat-het-moet-blik’ haha. Geweldig.

img_2027

Mijn vrij basic look voor deze dag!

img_2029

Daar zijn ze!

img_2034

Wat zijn ze alledrie mooi hé?!

15894778_915972305205819_1544989373310589982_n

Met deze foto speel ik een beetje vals, aangezien ik hem niet zelf heb gemaakt 😉 Maar ik vond hem zo mooi dat ik vond dat ik ‘m moest delen! Alle credits voor deze foto naar Kay Greveraars!

img_2039

Tijd voor een feestje!

img_2043

Even gek doen hoort er ook altijd bij..!

img_2049

Sorry voor de crappy kwaliteit van bovenstaande foto! Toch vond ik dat deze er ook bij hoorde. En nu vraag je je natuurlijk af of ik het boeket heb gevangen, of niet?! Nope. Om de simpele reden dat er niet mee gegooid werd 😉 Zou toch zonde zijn!
Dus de intro heeft misschien een hoog ‘clickbait gehalte’ hihi, sorry! Wel deed ik net alsof, dus mijn vriend werd even lekker voor het blok gezet in het bijzijn van iedereen. Ha!

img_2054-1

Met de mooie bruid <3

img_2044

En nog ter afsluiting een gekke, foute foto.


Wil jij ooit trouwen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

* ik heb toestemming gekregen voor het plaatsen van deze foto’s.

0