• October 19, 2021

Vorige week maandag was ik al – te – vroeg op om mijn vriend naar zijn werk te brengen. Om half 7 naast je bed staan valt toch even vies tegen op je vrije dag. Maar het was voor een goed doel! Ik had namelijk de auto nodig 😉 Ik ging met Lindy naar den Bosch voor dagje stad en een bezoekje aan Cosmo Hairstyling den Bosch. Kijk je mee naar onze dag?

img_2905

Het was eindelijk weer eens tijd om er gezellig een dagje op uit te gaan met een vriendin! Ik had een tijdje geleden een afspraak gemaakt bij Cosmo Hairstyling den Bosch om mijn haar te laten knippen. Het leek me gezellig om voor- en achteraf en nog even de stad in te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Lindy bood zich aan om gezellig mee te gaan!

Zoals ik al zei was ik vroeg uit de veren. Ik moest namelijk mijn vriend naar zijn werk brengen zodat ik de auto mee kon nemen. Tja, je moet er wat voor over hebben 😉 Toen ik eenmaal ontwaakt was, had gegeten en op de terugweg in de auto zat viel het allemaal wel mee. Nog even chillen en om 11.15 stond ik bij Lindy op de stoep! Let’s go!

img_3017

Outfit of the day. Ik ging voor simpel vandaag. 2 shades of grey.. 😉

img_3018

We zijn er klaar voor!

img_3019

De auto staat netjes op een ‘hoek plek’ zoals mijn vriend het ’t liefste heeft. Des te kleiner de kans dat de auto beschadigd kan worden. Ja, daar is echt over nagedacht, haha.

img_3014

We werden netjes ontvangen bij Cosmo Hairstyling den Bosch. We ploften neer een kregen een grote kop thee met wat lekkers. Yum!

img_3020

Ik vind het daar binnen altijd zo mooi! Echt heel licht en stijlvol.

img_3015

Mirror-selfie! Na het wassen van mijn haar kreeg ik nog een ‘Deep Repair Hair Masque’ van Nioxin. Deze werd aangebracht en vervolgens kreeg ik een lekker warme handdoek om mijn hoofd gewikkeld. Eventjes 10 min intrekken zodat het masker optimaal zijn werk kan doen. Ze zeggen niet voor niets “goed werk heeft tijd nodig” 😉img_3016

Voor mijn haar is gekozen voor producten van Nioxin. Vooraf gaf ik aan alweer een tijdje last te hebben van een gevoelige hoofdhuid. Na het wassen kreeg ik vaak jeuk en ook had ik last van schilfers. De Scalp Revitaliser lijn van Nixion is speciaal bedoeld voor chemisch behandeld haar. Het herstelt de vochtbalans, beschermt de hoofdhuid en maakt het haar zichtbaar voller en dikker.

img_3021

*Knipperdeknip* Ik werd onder handen genomen door Wendy, de eigenaresse van de salon. Er ging voor mijn gevoel een flink stukje af, maar in werkelijkheid viel dat hartstikke mee 😉 Mijn lange haar hing meestal gewoon saai en sluik langs mijn gezicht. Boring! Er is een stukje van de lengte afgehaald, maar er zijn ook flink wat laagjes voor terug gekomen. Doei saai en suf haar. Hallo speels, vol, en volumineus haar!

img_3024

Hallo big hair!

img_3027

Ondertussen begon onze maag te rommelen! Tijd voor een lekkere lunch. Waar kan dit beter dan bij Bagels & Beans?! We gingen allebei voor de geitenkaas met bacon op een ‘alles-bagel’. Nom!

img_3026

Bam, in your face! Is dat volume of wat?!

img_3022

Als je in den Bosch bent… moet je gewoon even naar Søstrene Grene. Heel veel hartjes voor deze winkel. Allemaal leuke prul voor weinig, daar houden we ik van.

img_3023

Lekker kijken met de handjes, alles even aanraken en voelen. Oeps! En natuurlijk gingen we niet met lege handen naar huis! Ik kocht een aantal kaarten, die trouwens echt heel leuk zijn en maar € 0,48 kosten. Aanrader!

img_3025

Even vlug door naar The New Yorker. Nog een voorbeeld van een winkel die wij in Eindhoven dus niet hebben. Echt een gemis hoor! Uiteindelijk niets gekocht, we hadden weinig tijd namelijk. Het was inmiddels tijd om de bus naar het Transferium te nemen waar de auto stond. Want the boyfriend moest natuurlijk ook weer opgehaald worden van zijn werk. Bijna een half uur (!!) te laat kwamen we dan op zijn werk, oepsie!

img_3028

En na zo’n leuke – drukke – dag is er niets fijner dan thuiskomen en meteen dit beestje op je schoot aantreffen. Plof! Daar ligt ie dan. Home sweet home!


Wat vind jij van mijn ‘nieuwe haar’? En ben jij toevallig weleens bij Cosmo Hairstyling geweest?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

1