• October 18, 2021

Vorige week zondag beloofde een hele mooie dag te worden. Niet alleen was ik lekker vrij die dag, maar had ik ook nog leuke dingen op de planing én deed het zonnetje flink haar best. Een perfecte dag om de boel even vast te leggen en met jullie te delen in deze plog 😉

img_3976

img_3863

Ik startte de dag met een verfrissende douche. Op bovenstaande foto zie je alle producten die ik heb gebruikt tijdens deze uitgebreide douche sessie 🙂 Mijn gekleurde haar heeft nu wat andere verzorging nodig en daar horen dus ook andere producten bij. Om te beginnen een goede zilvershampoo, en vervolgens gebruik ik nog een masker en als laatste een conditioner. Voorheen deed ik niet én conditioner én masker, maar Wendy van Cosmo den Bosch vertelde mij dat een conditioner na een masker juist heel goed is, omdat deze je haarschubben weer sluit. Weer wat geleerd!

img_3967

Na mijn douche sessie besluit ik nog lekker even te blijven ‘hangen’ in mijn kloffie. Heerlijk!

img_3968

Er moesten namelijk ook nog blog foto’s gemaakt worden, dus dat deed ik. Er ligt een hoop om gereviewd te worden, maar vandaag startte ik met deze kwasten van Ecotools. Komende week kunnen jullie de review verwachten 😉 En oh, wat vind je trouwens van mijn super professionele foto studio?! Zo maak ik dus vrijwel al mijn foto’s. It’s that easy.

img_3972

Dit bedoel ik dus met “er ligt nog een hoop op gereviewd te worden”…. Mijn vriend wordt hier trouwens gek van. Oeps.

img_3964

Deze middag staat er een verjaardag op de planning van petekind Lucas, 3 jaar alweer. Van ons krijgt hij al deze cadeautjes. Beetje jammer van de verschillende soorten inpakpapier, maar ach, dat heeft hij vast niet door 😉

img_3864

Ik kan er niks aan doen, maar ik blijf deze sokken zo leuk vinden 🙂 Je ziet het niet goed, maar het is een hondje inclusief mini oortjes, haha.

img_3956

Mijn hond is een gek beest. Zo zie je maar. Of dat lekker is, half zittend en half staand?!

img_3976

Je kunt nog niet eens rustig een selfie maken zonder gestoord te worden, haha. We gingen nog even op pad, hier in de buurt was een garage sale, dus ik wilde even een kijkje nemen. Vriend had er geen zin in, maar heeft zich uiteindelijk toch nog opgeofferd. Yes!

img_3990

Even later werden we opgepikt en reden we naar mijn nicht voor de verjaardag. Natuurlijk “moet dat ook even vastgelegd worden voor de plog”. Je weet hoe dat gaat…

img_4001

Het was stralend – en heet – weer, maar ik kan daar alleen maar genieten. Even opladen en hopelijk nog een beetje een kleurtje meepikken. Fijn!

img_3997

Er was zelfs een springkussen gehuurd, dus de kinderen waren druk in de weer. Zelfs te druk om de berg cadeautjes uit te pakken, haha. Groot gelijk ook!

img_4012

Even nog een rondje door de AH, want er was bier in de aanbieding die ik alvast voor mijn verjaardag in wil slaan. Tot ik dit bordje zag, dit is de aanbieding van de volgende week. Mijn lievelingsdrankje in de aanbieding, wahhh! Normaal gesproken is deze enkel bij de groothandel te verkrijgen, maar nu hier en ook nog eens lekker goedkoop. Yes!

img_4004

Mijn vriend was de lul, hij mocht fungeren als pakezel, hihi.

Na deze gezellig drukke dag hebben we nog met familie een frietje gegeten. Voor mij een perfecte afsluiter van een hele fijne zondag. Mooi weer, goed gezelschap en lekker erop uit. Na het eten was het tijd om bank te hangen en nog even te rusten voor de werkweek weer zou beginnen. Stiekem kan ik daar altijd van genieten!


Heb jij vorige week zondag ook zo genoten van het weer?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0