• October 25, 2021

Primers. Tot voor kort was ik me niet bewust van het bestaan hiervan, en even later heb ik er alweer 3 in huis. Iets met hebberig? Anyway, ik heb vandaag de mineral infused face primer van E.L.F. mogen reviewen en wil mijn mening met je delen. Benieuwd of het een YAY or NAY is? Lees dan verder!

elfmineralprimer1

Al een hele poos was ik benieuwd naar de producten van E.L.F. Toen ik de vraag kreeg of ik een aantal producten wilde proberen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Heel graag 🙂 Ik koos onder andere deze primer aangezien ik hier reuze benieuwd naar was. Er zullen nog wat reviews volgen. Dus: stay tuned! 

Deze primer van E.L.F zegt het volgende:
– Tover uw gezicht om in een onberispelijk en glad schildersdoek met de 100% natuurlijke minerale gezichtsprimer. Ontwikkeld om overtollige olie, droogteschilfertjes, vergrote poriën en fijne lijntjes te bestrijden. Deze transparante en veelzijdige primer bereidt uw huid voor op make-up, zodat deze gelijkmatig aangebracht kan worden en langdurig blijft zitten. –

That’s exactly what I was looking for! Mijn huid is namelijk alles behalve glad. “Come to mama” is wat ik dacht hihi. Mijn huid is vaak te vet, of te droog. I know, dit klinkt tegenstrijdig, maar toch is dit zo. Zeker met het warme weer ‘zweet’ de foundation of BBcream letterlijk van mijn gezicht. Een primer kan bijdragen aan de houdbaarheid hiervan. Klinkt in ieder geval goed! Stiekem had ik ook al bij de reviews gekeken op de site van E.L.F en dat zag er ook al veelbelovend uit.

elfmineralprimer

In de test…
Wat een topspul! Het voelt wel vreemd in je hand en op je gezicht. Ik vind het lastig uit te leggen… Wat betreft structuur is het niet echt vergelijkbaar met een créme of zo. Wel trekt het goed in en is niet vettig. Je huid voelt gewoon wat zachter en gladder aan. Alsof deze primer echt een beetje een glad laagje om je huid legt. Bye oneffen huid, hallo smooth en glad gezichtje!  

+ niet vettig
+ maakt de huid gladder
+ zorgt voor langere houdbaarheid van je make-up
+ doseert prettig
+ zuinig in gebruik
+ voelt prettig op de huid

Prijs en verkrijgbaarheid
Deze primer is online te koop via de website van Eyeslipsface voor € 6,80. Dit vind ik een prima prijs voor dit product.

Ja, ik ben heel tevreden met deze primer. Dit product heeft me dan ook echt verrast. Dit is zeker een blijvertje en als jij nu ook op zoek bent naar een budget primer, stop met zoeken! 


Gebruik jij gezichtsprimers?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0