• October 20, 2021

Sinds een tijdje gebruik ik met heel veel plezier de ‘Ultra facial cream’ van Kiehl’s. Je kunt wel zeggen dat dit product in korte tijd groot favoriet is geworden. In deze review vertel ik je alles over deze crème en waarom ik er zo gek op ben!

kiehls ultra facial cream 5

Zoals ik al eerder schreef ben ik sinds een paar maanden veel meer bezig met skincare. Ik was letterlijk heel ongelukkig met mijn onzuivere huid en besloot hier verandering in te brengen. Nu na zo’n 3 maanden zie ik al grote verbetering. Deels door voeding en deels door mijn huidverzorgings-routine aan te passen is mijn huid er stukken beter op geworden!

Kort geleden schreef ik een positieve review over een heel fijn masker die ik op dit moment graag gebruik. Het ‘Rare earth cleansing masker’ doet echt veel voor mijn huid. Mocht je deze review nog willen lezen kan dat hier 😉

Kiehl’s
De geschiedenis van Kiehl’s gaat terug naar 1851 en begint bij John Kiehl in New York. De waarden van Kiehl’s (wetenschappelijk onderzoek, kwaliteit, en een grote eerbied voor de klanten) staan nu, ruim 160 jaar later nog steeds centraal.

Op de site van Kiehl’s staat het volgende. “Kiehl’s is een wereld waarmee je kennis moet maken“. Ik kan me hier wel bij aansluiten. Ik zag dit merk weleens voorbij komen, maar voelde destijds niet direct de behoefte om iets aan te schaffen van dit merk. Tot ik eens een huidanalyse kreeg bij Kiehl’s. Ik werd ontzettend fijn ontvangen en merkte echt dat er tijd en aandacht aan je besteed wordt. Nog steeds tijdens ieder bezoek is dit het geval, dit is super fijn en maakt toch wel dat ik hier graag terug kom.

kiehls ultra facial cream 4

Verpakking en vormgeving
De verpakking en vormgeving is niet heel bijzonder, maar past wel bij Kiehl’s. Eerlijk is eerlijk, een mooie verpakking is leuk en maakt een product toch wat aantrekkelijker. Maar tegenwoordig probeer ik daar wat meer overheen te kijken. Het gaat tenslotte om het product en de werking hiervan. Dus wat dat betreft hecht ik meer waarde aan de werking dan aan de verpakking.

Gebruik
Deze crème is zowel voor ’s avonds en ’s ochtends te gebruiken. Ideaal, want daardoor heb je genoeg aan één pot. Mijn toilettas puilt nu al uit, dus één potje minder scheelt weer in gewicht 😉 De ‘Ultra facial cream’ zorgt ervoor dat je huid 24 uur lang gehydrateerd wordt.

kiehls ultra facial cream 3

Mijn mening
In eerste instantie was ik bang dat deze crème wat te vet zou zijn voor mijn huid. Ik heb nogal snel een vette t-zone helaas. Toch valt het me alles mee, ik heb niet meer glans dan voordat ik deze crème gebruikte. Wel merk ik dat mijn huid veel fijner aanvoelt. Ik voel echt dat mijn huid beter gehydrateerd wordt en dat is prettig. Deze crème voedt mijn huid en voelt na het douchen niet meer trekkerig aan. Fijn! Wellicht dat het in de zomer iets te vet wordt, maar vooralsnog heb ik hier geen last van. Kortom: ik ben heel tevreden met de crème.

kiehls ultra facial cream 6

Leuk om te weten : Kiehl’s voegt bij iedere bestelling 3 samples die passen bij je huid.

Prijs en verkrijgbaarheid
De ‘Ultra facial cream’ kost € 26,00 voor 50 ml. Op de site van Kiehl’s kun je de crème bestellen of zoeken naar verkooppunten bij jou in de buurt.


Ben jij al bekend met Kiehl’s?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |
* dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen ter review

0