• October 18, 2021

Geregeld vis ik hier uit de brievenbus weer een aantal leuke pakjes met Aliexpress items. De afgelopen tijd heb ik weer één en ander weten te verzamelen dus het is tijd voor een Aliexpress shoplog. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even mee!

Dat ik geregeld bij ‘ome alie’ shop is niets nieuws. Ik weet niet wat het is, maar het blijft gewoon leuk. De vaak lage prijsjes trekken me toch iedere keer weer over de streep. Dat de producten kwalitatief niet altijd even goed zijn neem ik vaak voor lief, oeps. Vaak genoeg zitten er namelijk ook echte pareltjes tussen 🙂 Je moet maar net geluk hebben!

De afgelopen tijd zijn er weer een aantal items binnengekomen die ik jullie graag wil laten zien. Zelf vind ik dit soort artikelen altijd erg leuk om te zien omdat ik er ook vaak weer ‘shop inspiratie’ uithaal, hihi. Wellicht doen jullie nog leuke ideetjes op, wie weet!

Allereerst dit etuitje. Eerlijk gezegd vraag ik me nu nog af waarom ik dit besteld heb.. Hij is leuk, daar niet van 😉 maar of ik hier echt (vaak) gebruik van ga maken weet ik eigenlijk niet.

Etui – € 1,08


Kenzo werd ook weer verwend, want voor hem bestelde ik deze roze donut met piepgeluid. Deze heb ik al eerder gehad en viel ook deze keer weer goed in de smaak.

Donut – € 0,64

Wat ik ook regelmatig bestel is gellak. Kost geen drol en is prima mee te werken, uitzonderingen daargelaten 😉 Laatst lakte ik mijn nagels in deze mooie roze kleur, met een accentnagel met glitters. Ik vind het resultaat mooi!

Gellak roze  – € 1,36 

 

Deze glitterlak gebruikte ik over het roze kleurtje om een accentnagel te creëren 🙂 Werkte prima!

Gellak glitter – € 1,38

Deze leuke memoblaadjes zag ik laats bij Simone, zij had ook een Aliexpress shoplog gedeeld. Ik vond ze echt heel schattig!

Gellak glitter – € 1,38

Een paar maanden geleden kocht ik een nieuwe spiegelreflexcamera, maar ik had nog steeds geen tas. Vrij spontaan besloot ik op Aliexpress te kijken in de hoop hier een goede (en goedkope) te scoren. Gelukt! Echt een koopje en de kwaliteit valt mij alles behalve tegen. Aanrader! De tas is groot genoeg voor een spiegelreflex en een extra lens.

Cameratas – € 5,21

Dan een niet zo spectaculaire aankoop… Hondenpoepzakjes! Tja, die zijn ook nodig af en toe.

Hondenpoepzakjes – € 0,93

Dan ga ik verder met een dikke fail. Ik denk dat je al begrijpt wat ik bedoel.. De kleur is het echt helemaal niet. Veel en veel te warm van kleur, terwijl ik voor mijn gevoel wel de juiste had gekozen. Blijft toch lastig zo, op de foto kan een kleur natuurlijk weer net anders overkomen.

Wenkbrauwpomade – € 1,68

Dan een product uit de categorie ‘handig’. Deze connection kit voor je telefoon. Hierin kun je gemakkelijk je sd kaart instoppen om ‘m vervolgens in je telefoon te doen. Nu heb ik wel wifi op mijn camera dus het kan ook anders, maar als je dit niet hebt is het wellicht wel makkelijk. Hoef je niet eerst de foto’s op je laptop te zetten, maar kun je ze rechtstreeks vanaf de kaart op je telefoon bekijken. Ideaal.

De link werkte niet meer, maar ik heb de link van een andere verkoper toegevoegd.

Connection kit iPhone – € 1,73

Deze tip zag ik bij Simone, zij liet deze wenkbrauwpotlood zien in een shoplog waarop ik besloot de gok te wagen. Schijnbaar zou deze heel fijn zijn en de kleur zou niet te warm zijn. She was right! Ik bestelde voor de zekerheid 2 verschillende kleuren, waarvan 1 (die zij had aangeraden) echt perfect past bij de kleur van mijn wenkbrauwen. Nummer 02 is een hele mooie medium bruine kleur met een koele ondertoon.

Wenkbrauwpotlood – € 1,08

Ik zag laatst bij iemand een heel leuk kettinkje en vroeg me meteen af waar die vandaan kwam. Na even zoeken kwam ik uit bij MyJewellery waar ze altijd hele toffe dingen hebben. “Dat kan goedkoper” dacht ik. En jep, dat is gelukt! Deze van Aliexpress kostte slechts een fractie van de originele. Goed genoeg voor mij hoor 😉

Ketting – € 0,85


Shop jij ook zo graag bij Aliexpress? Heb je nog shoptips voor mij?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0