• October 25, 2021

Welke superpower ik zou willen hebben? En welke angst ik bij mezelf weg zou nemen als het kon? Daar ga ik vandaag antwoord op geven. Ik beantwoord namelijk alle vragen van de ‘I wish… tag’. Lees je mee?

Een tijdje geleden werd ik getagd door Cynthia en Femke om ook deze tag in te vullen. Thanks meiden! Zo af en toe kan ik een leuke tag wel waarderen, dus het leek mij leuk om ook deze vragen te beantwoorden.

1. Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ik heb eigenlijk niet echt een droombaan.. Ik vind heel veel dingen leuk, maar als ik zou mogen kiezen zou ik graag met dieren willen werken. Ik heb niet voor niets een diploma dierverzorging op zak. Het is volgens mij algemeen bekend dat ik gek ben op dieren 😉 Dat is ook waar mijn passie ligt. Helaas is het in deze sector heel lastig om een betaalde baan te vinden. Tenzij je echt dierenartsassistente bent.

Naast dieren vind ik uiterlijke verzorging ook erg leuk. Denk aan kapster, of schoonheidsspecialiste. Op de middelbare heb ik gekozen voor uiterlijke verzorging, en soms heb ik er nog steeds spijt van dat ik hier niet mee door ben gegaan.

Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Hmm, goede vraag. De meeste dingen die ik tof vind heb ik al, of zie ik niet als ‘super overdreven luxe’. Natuurlijk zijn er wel een aantal dingen die ik zou willen hebben 😉 Zoals een eigen auto, of nog een paar extra cameralenzen, maar verder kan ik weinig bedenken. Eigenlijk ben ik al best gelukkig met de dingen die ik heb.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Hmm, goede vraag. De enige die ik zo snel kan bedenken is Channing Tatum van Magic Mike. Ik bedoel ‘hallo’! Heerlijke vent…

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Lastige vraag! Laat ik het erop houden dat ik naar een zonnige bestemming zou willen waar het lekker warm is, waar een mooi strand is en waar ik all inclusive kan eten. Dan hoor je mij niet klagen.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Snoep, pizza, friet en chips. Dat zijn toch wel mijn guilty pleasures waar ik nooit genoeg van krijg. Het erge is ook dat ik hier eigenlijk teveel van eet. Oeps. Nu ben ik niet en ook niet snel misselijk, maar echt gezond bezig ben ik helaas niet.. Toch ben ik me daar wel bewust van en eet ik niet eens wekelijks friet of pizza, dus dat scheelt. Chips en snoep wel. Aiiii.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Er zijn 2 dingen die meteen in me opkomen. Mijn onzekerheid, en de angst dat mij en/of mijn dierbaren iets ergs overkomt. Al weet ik niet of je onzekerheid echt een angst mag noemen. In feite is onzekerheid ook een beetje angst dat je niet goed genoeg bent. Als ik dat zou kunnen wegnemen zou ik een stuk lekkerder in mijn vel komen te zitten, dat weet ik zeker!

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Ik denk onzichtbaarheid. Het lijkt me wel geinig om mensen te kunnen bespieden zonder dat ze het doorhebben, haha. Ik ben wel benieuwd wat bijvoorbeeld Kenzo uitspookt op een dag dat ik niet thuis ben.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Pfff, sorry maar hier weet ik oprecht geen antwoord op. Ik heb weinig met bands eerlijk gezegd.. Iemand die wel een privé optreden mag geven is Ed Sheeran <3 <3 <3 Is dan wellicht geen band, maar nu heb ik toch min of meer een antwoord op deze vraag. Keuren jullie ‘m goed?

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Als het kon zou ik wel een luiaard willen, puur omdat ik ze zo ontzettend schattig vind! Of een mini varkentje, ook zo cute. Of een witbuikegel, die is nog enigszins realistisch aangezien je die ook gewoon mag houden als huisdier.


Ik ben benieuwd : welke angst zou jij bij jezelf wegnemen als het kon?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0