• October 18, 2021

Beauty tags, persoonlijke tags… Inmiddels kennen we ze allemaal wel. Vandaag leer je mijn vriend wat beter kennen, want ik heb de ‘Boyfriend tag’ ingevuld. Ben je benieuwd naar de persoon die regelmatig een plekje heeft op Simplynspecial?

Alweer een tijdje geleden was er een nieuwe tag geboren in blogland. Namelijk de ‘boyfriend tag’. Ontzettend leuk en creatief als je het mij vraagt. Deze tag is bedacht door Lesley van Mylittlehappiness. Good job, Les!

Voor degene die het (nog) niet wisten, mijn vriend en ik zijn sinds ruim een jaar weer bij elkaar. Zo’n 8 jaar geleden hebben we ook al een relatie gehad.


Waar hebben jullie elkaar ontmoet
Bij een gezamenlijke vriendengroep. Of misschien kun je beter zeggen; gezamenlijke hangjeugd hihi. Dit is alweer zo’n 10 jaar geleden inmiddels. (I’m getting old..)

Wat was jullie eerste date?
Slecht, maar stiekem moest ik dit aan mijn vriend vragen. Terwijl ik normaal wel veel onthou van dit soort dingen hihi. Anyway, alweer heel wat jaartjes terug zijn we gaan poolen.

Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet
Al vrij snel, maar dat is op zich ook wel logisch als je nog thuis woont lijkt mij. Ik denk toch wel naar een paar weken/maanden.

Wat vind je het leukst aan je vriend
Dat het zo’n lieve goedzak is (voor mij). Van hem weet ik zeker dat hij alles voor mij zou doen. Hij is er voor me om me te troosten, maakt grapjes die ik niet altijd leuk vind en houdt gewoon van mij. Hij heeft humor en we kunnen lachen, en zijn daarnaast ontzettend ‘knuffelig’. Oeps, moest ik nu één ding opnoemen?!

Wat was jullie eerste vakantie samen
Echt op vakantie zijn we nog niet geweest. Dat staat voor volgend jaar op de planning. Wel zijn we weekendjes weg geweest. Ons eerste weekend weg was vorig jaar naar Movie Park Germany. Vlakbij hadden we een hotel geboekt en daar kijk ik nog steeds met een grote glimlach op terug.

Kleffie en beffie, of doe maar gewoon normaal
Daar hoef ik niet lang over na te denken. Wij zijn best klef, al zeg ik het zelf. Maar wij vinden dat gewoon prettig, dus wij geven er niet zoveel om wat mensen ervan denken. Ik moet wel even toelichten, met klef bedoel ik bijvoorbeeld hand in hand op straat, en af en toe een klein kusje ofzo. We zitten niet als een stel debielen elkaar ongegeneerd af te bekken midden op straat haha.

Wat is jullie gezamenlijke hobby?
Het eerste wat in mij opkomt is : FESTIVALS! Of eigenlijk moet ik zeggen, feestjes in het algemeen. Een keer in de maand/paar maanden pakken we toch wel een feestje. Maar het liefst in de zomer een leuk festival.

In welke dingen verschillen jullie heel erg
Filmsmaak hihi. Hij is dol op ‘nep-films’, zoals ik ze noem. Denk hierbij aan Lord of the rings, The hobbit etc. Gewoon films die niet heel realistisch zijn. Ik kan daar gewoon niet zo goed naar kijken haha. Dus als hij dat kijkt ben ik lekker aan het bloggen 😉

Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie juist heel erg van elkaar?
Op sommige punten lijken we wel op elkaar. Vaak denken we hetzelfde over iets, en dan vullen we elkaar ook goed aan. Maar als we bijvoorbeeld een meningsverschil hebben wil ik het altijd graag uitpraten, terwijl hij dan liever rust wil. Hij wil het dan laten rusten en zegt dan niks. En daar word ik dan weer gefrustreerd door hihi.

Waar is hij goed in?
Hij is heel handig, en dat vind ik voor een man eerlijk gezegd wel een must. Klussen is dan ook geen probleem. Heel erg handig ook, want ik hoef het maar te vragen en hij gaat ermee aan de slag 😉

Hoe vaak zien jullie elkaar?
Sinds een maandje wonen we samen, dus nu is het iedere dag. Super fijn 🙂 Nu voelt het compleet. Dat gesleep met spullen was ook niet bepaald ideaal.

Waar ben je hem het meest dankbaar voor?
Dat hij me neemt zoals ik ben; niet altijd makkelijk. Zo heb ik ook ‘mijn dingen’ en moeilijkheden. Hij is er altijd voor mij en zal me altijd steunen waar hij kan. Ook is hij heel erg behulpzaam en lief. Ik ben hem dankbaar voor het feit dat ie me accepteert en zoveel voor me doet.

Hoe ziet jullie toekomst eruit?
Wat mij betreft rooskleurig! Voorlopig blijven we hier wonen, maar op termijn willen we toch wel wat groters. Iets met een tuin zou ideaal zijn. En daarnaast hopen we over een paar jaar toch wel een kindje te mogen verwelkomen. En dan leven we – hopelijk – nog lang en gelukkig wat ons betreft.

DSC00218


Ik vond het een hele leuke tag om in te vullen! Toch probeer ik hem wat op de achtergrond te houden. Voornamelijk met betrekking tot foto’s 🙂 Voelt gewoon prettiger.

Bij deze wil ik ook graag wat mensen taggen, maar zoals ik altijd zeg; voel je niet verplicht. Het mag uiteraard ook zonder foto’s 😉 Ik nomineer Anita, Zomersproetje en Marion.

Wat vind jij van deze tag?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0