• October 25, 2021

Ik ben dol op tags over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vaak leer je door een tag de persoon achter de blog wat beter kennen. Ik verklap vandaag waar ik blij van word en mijn gelukkigste herinnering is. Ik heb the happiness tag ingevuld! Wil jij mij nog wat beter leren kennen? Lees en kijk dan lekker mee 😉

happinesstag

Van welk eten word je blij?
Uhm, zoveel?! Ik ben dol op pizza’s en pasta’s, tapas, salades en ga zo maar door. Ik ben dol op eten in het algemeen. Iets te dol af en toe, als je ziet wat ik allemaal naar binnen werk…

wpid-img_20150820_161008.jpg

Welke film maakt je vrolijk?
Rio, de animatiefilm. De muziek, de vogels, het verhaal. Zo vrolijk, kleurrijk en als kers op de taart heeft de film ook nog een happy end. Als je deze film nog niet hebt gezien; doen!

Welk kledingstuk maakt je happy?
Op dit moment zijn het mijn zwarte, stoere bikerboots <3 Ben er zo dol op!

wpid-img_20150913_182000.jpg

Van welke beautyproducten word je blij?
Ik word blij van alle producten in mijn make-up bakje… Maar iets wat toch wel essentieel is, en waar ik dus erg blij van word zijn wenkbrauwproducten. Aangezien ik zowat 0,0 wenkbrauw heb van mezelf, is het wel fijn dat ik de natuur een beetje kan helpen 😉 Anders voel ik mezelf zo kaal…

Daarnaast ben ik ook heel blij met foundation, poeder, mascara en blush. Kiezen is dan ook erg lastig begrijp je wel hihi.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Goede vraag. Er is niet één herinnering die alle andere herinneringen overtreft. Herinneringen waar ik met een lach op mijn gezicht aan terugdenk zijn onder andere mijn weekendjes weg met mijn vriend. Het is zo fijn om samen even weg te zijn en nieuwe plekken te ontdekken. Even weg van ‘de gewone wereld’ en ergens anders  ontdekken.

10486215_10202387031020322_3826648911171187043_n

Van welke muziek word je blij?
Ik kan bijna overal naar luisteren. Ligt net aan mijn stemming. Graag luister ik naar Hardstyle omdat dit lekker opzwepende muziek is. Het liefst ook nog op een heerlijk festival genietend van een Jillz terwijl de zon goed haar best doet. Maar net zo lief zing ik lekker – vals –  mee met Ed Sheeran. Ik ben van alle markten thuis hihi.

Wat doe jij op dagen dat je down voelt om je weer happy te voelen?
Lastig! Ik vind het namelijk moeilijk om me hier overheen te zetten. Vaak doe ik mijn verhaal bij mijn vriend, laat ik een traantje, krijg ik een dikke knuffel. Dat scheelt al de helft. Meestal gaat het daarna al een stuk beter met me.

Dieren krijgen het ook altijd voor elkaar om een lach op mijn gezicht te toveren <3 Onderstaand filmpje maakte ik laatst tijdens een bezoek aan Zoo Veldhoven. Wat een gekke beesten hihi.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken?
Makkie. Ik ga wel alvast verklappen dat ik ga vals spelen hihi.
1. alle lieve mensen om mee heen (familie/vrienden/relatie)
2. Kenzo
3. Bloggen


Nogmaals bedankt Anita voor het taggen, ik vond het een fijne tag om in te vullen. Bij deze wil ik graag 3 mensen taggen, maar zoals ik altijd zeg; voel je niet verplicht 😉

Alle credits van deze tag gaan naar Loved by Steph.

– Anne-Sterre van Andotherthings
– Desiree van Justmylife
– Maaike van xMMKE


Noem 1 ding wat jou op dit moment happy maakt!

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0