• October 25, 2021

Om mij weer een beetje beter te leren kennen, onthul ik tien dingen over mezelf aan jullie. Benieuwd naar mijn slechte eigenschappen of welke haarkleuren ik allemaal gehad heb? Lees dan verder!

dsc_5348Interieur-junkie

1. Vroeger was ik ook al bezig met interieur, alleen beperkte dat zich nog tot mijn slaapkamer. Ik weet nog goed dat mijn kamer zwart met rood was, met een beetje ‘chinese invloeden’ haha! 😉 Lekker fout dus eigenlijk!

Life is too short to have boring hair

2. Ik heb talloze haarkleuren gehad; rood, zwart, bruin, lichtblond, donkerblond, roze, paars.. Op dit moment is het redelijk neutraal, namelijk donkerblond naar een lichtblonde ombre, zoals op de foto hierboven. Ik weet niet wat het is, maar ik ben altijd weer snel uitgekeken op een bepaalde haarkleur, dan wil ik weer wat nieuws! Ik probeer het de laatste tijd wel wat rustiger aan te doen, zo goed is al dat verven natuurlijk niet voor je haardos..

924640_826809197366317_214479032_n
Travel the world

3. Ik hou erg van vakanties en uitjes. Vroeger met mijn ouders kwam ik Nederland nooit uit, maar dat is de laatste 10 jaar wel veranderd! Ik ben inmiddels in best wat landen geweest, en in 2016 ging ik voor het eerst de grens over buiten Europa, namelijk naar de Dominicaanse Republiek. Nu wil ik het liefst niets anders meer! Natuurlijk staat binnenkort Zuid-Afrika op de planning, maar ook willen we binnenkort onze zomervakantie gaan boeken. Mijn voorkeur gaat uit naar Mauritius of Bali (iemand al geweest?). Ook zou ik graag nog eens naar Costa Rica gaan en staat Mexico nog op mijn lijstje. Landen die ik tot nu toe heb bezocht zijn o.a. Italië, Frankrijk, Mallorca, Spanje, Engeland, Denemarken, Tsjechië, Portugal, Duitsland, Turkije, Dominicaanse Republiek.

img_6766Dansmarietje

4. Toen ik nog klein was, zat ik bij de dansmarietjes. Dit heb ik echt lang gedaan! Met carnaval altijd optredens en we deden gedurende het jaar mee aan toernooien. Toen ik ging puberen was het natuurlijk niet meer ‘cool’, en uiteindelijk ben ik (toch pas) op mijn zestiende gestopt.

Koffie

5. Ik lust geen koffie. Jak, alleen die geur al! En eigenlijk vind ik het ook helemaal niet erg dat ik het niet drink; scheelt me weer een vieze koffie-adem en verkleurde tanden, haha 😉

Tatoeages

6. Ik hou van tatoeages. Vind stoere mannen met tattoo’s ook echt sexy! En ik heb er zo een, yes! 😉 Zelf heb ik ook een aantal tatoeages, zie foto hieronder.

10004133_412437592257384_1241283700_n

Cocochoco

7. Vroeger hield ik niet van chocolade. Gek he? Maar sinds ik de Tony Chocolonely repen heb geproefd, is dit wel anders! Mijn favoriet is die met karamel zeezout, maar ook puur kokos pecan vind ik heerlijk! Mmm, krijg er spontaan honger van!

10570126_426228440888787_431480211_n

Grrrr!

8. Ik ben behoorlijk agressief in het verkeer, oeps! Ik kan me zó ergeren aan mensen die nog geen 50 rijden waar dat wel is toegestaan, of mensen die geen richting aangeven, of mensen die niet aan de kant gaan op de snelweg, fietsers zonder licht of fietsers die aan de verkeerde kant van de rotonde rijden. Echt, f*ck off! Het is maar goed dat er geen secret dashcam in mijn auto zit, of een kind, want wat ik dan allemaal uitkraam…

Kiddo’s

9. Over kinderen gesproken… ik weet (nog steeds) niet of ik kinderen zou willen. Dit jaar word ik 30 maar het gevoel is er niet… zolang dit er niet is, wil ik er eigenlijk ook niet aan beginnen.. Maar soms ben ik wel bang dat als ik besluit het niet te doen ik over 10 jaar denk van ‘he shit, had ik toch maar…..’ Ach, voorlopig kijk ik het nog lekker even aan, ik heb nog wel even 🙂 En wat wel fijn is; mijn vriend en ik zitten wat dit betreft helemaal op een lijn.

No shame

10. Als ik (te)veel gedronken heb, wil ik nog wel eens gaan ‘optreden’. Zo komt dan vol overgave ineens ‘Ademnood’ voorbij en de dag erna denk ik dan ‘oh no…’. Gelukkig kunnen mijn vrienden hier altijd erg om lachen, haha!
optreden-10-dingenLive optreden op een iets te gezellig meidenavondje 😛


Zo, nu weten jullie weer iets meer over mij! Als je nog iets wilt weten; feel free to ask! 🙂

Liefs xoxo Laura 

Volg Laura | – InstagramFacebook Pinterest –

0