• October 18, 2021

Een keer met je ogen knipperen en het is zover! Sinterklaas-avond has arrived. En omdat je niet met lege handen aan kunt komen heb ik nog wat last minute cadeautips voor je 😉 De meeste zijn zelfs lekker makkelijk én snel, besteld vanuit je luie stoel. Klinkt goed, toch?

lastminutecadeautips

De laatste weken van het jaar zijn stiekem vaak de drukste. Allerlei familie ‘stuff’, drukte op het werk, sociale verplichtingen.. Je kent het wel. Dan kan het weleens voorkomen dat het dagje shoppen erbij inschiet. Des te fijner als je niet eens de deur uit hoeft om inkopen te doen. Ideaal.

Daarom heb ik wat leuke items verzameld die je met een paar keer klikken op je muis zo in huis hebt 😉

Huisdierplein
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wij slaan onze dieren niet over. Die zijn ook gewoon part of the family! Dus ook onze beestjes worden verwend met wat leuks. Alle items komen van Huisdierplein, dé plek om online te shoppen voor je huisdier. En voor ons was het makkelijk, voor alle 4 de dieren zijn we geslaagd!

huisdierplein

Douglas cadeaukaart
Tja, wat kan ik hier nog aan toevoegen? Welke vrouw houdt nou niet van de Douglas? Ik ken ze niet, in ieder geval haha. Dus mocht je niet weten wat je bijvoorbeeld je schoonmoeder cadeau moet doen, met een Douglas-kaart zit je altijd goed. Believe me 😉


bron. 

Theebeker van Tea-adventure
Een tijdje terug ontving ik een heel leuk mailtje van Hanna van tea-adventure. Of ik wat thee en een theebeker wilde ontvangen. Tegen thee zeg ik geen ‘nee’ hihi. Nu moet ik zeggen dat de thee niet helemaal mijn ding was, puur omdat ik meer van de – zoete – smaakjes ben, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. Maar de beker daarentegen, super! Normaal gesproken drink ik alleen losse thee als ik thuis ben, om dit op je werk te doen bijvoorbeeld geeft zo’n gedoe. Nu niet meer! Met zo’n beker kun je werkelijk overal genieten van losse thee.

Zoek je nog een cadeau voor een echte theeleut? Deze beker raad ik echt aan 😉 Ook perfect om jezelf cadeau te doen!

teaadventure

teaadventure2

Mediamarkt cadeaukaart
Voor de vrouwtjes een Douglas-kaart, en voor de mannen een kaart van Media Markt. Kan niet missen hoor, die mannen vermaken zich altijd prima hier. Tenminste, die van mij wel. Als we gaan shoppen is de Media Markt net zo’n ‘dump station’ voor mannen. Ik zou hem hier best achter kunnen laten tot ik uitgeshopt ben, dikke prima hihi.

bron.

Etos Botanical Boost – producten
Ik schreef hier al een review over, deze mooie producten van Etos zijn redelijk budget en daarnaast ook heel leuk om cadeau te doen. De producten stralen luxe uit en ogen alles behalve cheap. Ik denk dat je voor iedere vrouw wel kunt slagen bij deze fijne producten. (Deze producten zijn niet online te bestellen, maar er is vast wel een filiaal bij jou in de buurt waarbij je na het werk even snel naar binnen kunt glippen, toch ;)?

etos1

Hopelijk heb ik je nog een beetje op weg geholpen en kun je last minute nog iets leuks scoren! En mochten jullie nu geen Sinterklaas vieren, zijn dit natuurlijk ook gewoon hele fijne tips voor Kerst.


Doe jij ook aan Sinterklaas?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

*dit artikel bevat items die mij zijn toegestuurd door een merk/bedrijf.

0