• October 25, 2021

Een nieuw jaar, een nieuwe maand…. een nieuwe Styletone box! En wat mij betreft begint Styletone dit jaar gelijk goed. Over de inhoud ben ik namelijk ontzettend enthousiast…

styletone1Vorige maand mocht ik voor het eerst de Styletone box ontvangen en de inhoud hiervan hebben jullie al kunnen zien op mijn blog.

Voor het geval dat je hebt gemist of nog niet wist, even wat korte info over de Styletone box. De Styletone box kun je eigenlijk zien als een abonnementsvorm. Voor € 12,50 per maand ontvang je een box thuis die door je de brievenbus past. Iedere maand een nieuw thema, maar altijd gevuld met 5 fullsize producten. Fijn om te weten is dat de producten die hierin zitten niet zijn getest op dieren. Je kunt ervoor kiezen om de box éénmalig te ontvangen voor € 12,50, of voor bijvoorbeeld 3 maanden. Hoe langer je abonnement, hoe goedkoper de box in feite wordt. In dat geval stopt het automatisch na 3, 6 of 12 maanden en heb je geen gedoe met opzeggen.

styletone2

Mini magazine met informatie over de box en de inhoud hiervan. Ook zie je foto’s van de Styletone box van eerdere edities die via social media zijn gedeeld. Erg leuk, want mijn foto die ik op Instagram plaatste staat er ook in!

Hoe tof?! Ik sta met mijn foto in het mini magazine van de januari editie. Super leuk om te zien 🙂

styletone8

Een duo brow highlighter van INSPR. In eerste instantie het alsof allebei de kanten precies dezelfde kleur waren, maar na een swatch bleek mijn vermoeden niet te kloppen. Het zijn allebei net wat andere kleuren. Ik vind dit wel een bijzonder product. Iets wat ik niet snel zou kopen, maar waar ik zeker benieuwd naar ben!

styletone10

Dit item zou een oogschaduw, een eyeliner en smudger in één moeten zijn. Klinkt veelbelovend! De kleur valt echt anders uit als verwacht. Ik vind ‘m niet paars, maar eerder tegen het zwarte aan. Toch wil ik dit product een kans geven en daarom wil ik er een keer mee aan de slag.

styletone9

So pretty! Wat betreft verpakking en vormgeving vind ik ‘m wel wat weg hebben van mijn Sleek blush. Hier heb ik verder niets op aan te merken, dit is zeker het product waar ik het meeste blij mee ben. Precies mijn kleur blush!

styletone5
Hier word je toch gewoon blij van?!

styletone6

Zie je dat op die primer? Het lijkt wel een veeg, of een vies plekje. En nee, it wasn’t me 😉 Vreemd!

styletone8

Hier ben ik wel heel benieuwd naar! Dit is een product die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor je lippen of als cheek-balm. Hier ga ik zeker eens mee aan de slag!

Mijn mening
Ik ben super enthousiast over de inhoud van de januari box! Naar mijn mening is deze nóg leuker als de december box. Allemaal producten die ik ga testen en dus ook gebruikt zullen worden. Vooral met de blush ben ik blij want als je mij ergens blij mee kunt maken is het wel blush 😉

Daarnaast vond ik het wel netjes opgelost dat Styletone er 1 extra eyeliner bij heeft gedaan omdat deze uit de vorige editie bij een hoop meiden tegenviel. De kleur viel anders uit als op de verpakking helaas. Jammer, maar stiekem ben ik met deze zwarter veel blijer!


Wat vind jij van deze box? En waar ben je het meest benieuwd naar?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

*dit product heb ik ontvangen ter review

0