• October 25, 2021

 Woef, woef! Kenzo hier 🙂 Vandaag show ik jullie een box vol lekkers.
Kijk je mee? 

woefbox1

Kenzo  : Wat was ik blij dat mijn baasje had ontdekt dat er tegenwoordig hele leuke boxen te bestellen zijn. Namelijk de Woefbox! Dit is een verrassingsbox vol met lekkere snacks, speeltjes en andere nuttige spullen. Een keer geen glossy- beauty- of whateverbox voor de vrouwen. Nee, deze keer een box voor ons viervoeters!

Hondenbaasjes hebben de keuzen uit 2 soorten boxen:
– normale Woefbox
– puppy Woefbox

Vervolgens kun je ervoor kiezen om je hond eenmalig te verwennen of 3 maanden op rij. Het leuke is dat 3 maanden in verhouding goedkoper is. En om het feestje compleet te maken worden er ook geen verzendkosten gerekend. Kwispel, kwispel  Vanaf € 14,90 heb je al een Woefbox in huis!

Iedere 1e van de maand wordt de Woefbox verzonden en je baasje zit nergens aan vast. Naast het zelf ontvangen is het weggeven van een Woefbox ook erg leuk! Ken je iemand die binnenkort een hond in huis krijgt dan is dit een super leuk cadeau.

DSC_5357Kenzo : Joepie! Is dat voor mij?
DSC_5384– Trainer mix koekjes
– Zalm snacks

DSC_5383– slobbersaus
– 3x Renske vlees
DSC_53912 maal hondenbrokken samples
DSC_5392– sample hondenshampoo
– anti vlo hondensnoepjes
DSC_5393– een heel tof speeltje! Al dik goedgekeurd 🙂
DSC_5409

 

De hele inhoud. Al met al een goed gevulde box met voor iedere hond wat wils. Het is toch leuk om op deze manier wat nieuwe producten uit te proberen.

Kenzo  : Toen alles uitgepakt was en ik overal aan heb mogen snuffelen was het tijd om mijn nieuwe speeltje te keuren. Hij is bijna net zo groot als ik, maar ik ben er heel blij mee 🙂

woefbox

 

Kenzo : ik ben heel blij dat mijn honden-mama deze Woefbox voor mij heeft besteld. Ze zei dat als ik lief zou zijn ik over een tijdje weer een Woefbox zou krijgen. Ik hoop het!

Ik ben erg te spreken over Woefbox. Het is een erg leuk initiatief en vooral erg makkelijk. Je zit nergens aan vast dus je hoeft ook niet te denken aan opzeggen en dergelijke. Super leuk voor je hond of om cadeau te geven.


Was jij al bekend met Woefbox? Zou jij het bestellen voor je hond of als cadeau? 

Liefs Nina

 

2