• October 18, 2021

Breaking news! Ik heb voor het eerst een video opgenomen voor mijn blog, waahhh. Ontzettend wennen, een beetje awkward but I did it 🙂 Kijk je mee?

Momentopname 2 (20-6-2016 20-08)

De laatste tijd begon het een beetje te kriebelen. Ik kreeg het in mijn bol om eens een video op te nemen voor mijn blog. Ik durfde niet zo goed en dat mijn oude camera geen video’s kon maken was wel een goede smoes om het vooral niet te doen. Steeds dacht ik “ooit, als ik een nieuwe camera heb misschien”. En tada, daar was ‘ineens’ mijn nieuwe camera. No more excuses!

Afgelopen maandag was ik vrij en besloot ik er werk van te maken. Het ging niet zonder slag of stoot kan ik je vertellen. Toen ik alles had klaargezet bleek de batterij leeg. Noooo! Anderhalf uur later besloot ik maar te beginnen. Halverwege stopte de camera. Kaart vol. Kaart leeggemaakt op de laptop en zonder veilig te verwijderen trok ik usb cardreader uit mijn laptop. Toen ik weer verder wilde gaan kreeg ik een melding om de kaart de formatteren. Het ging dus niet bepaald lekker haha.

Toen begon het bewerken, ook een hele klus! Het is nog lang niet perfect en ik val vaak in herhaling (“en ik dacht …. “) maar toch vind ik het niet enorm slecht voor een eerste keer. Don’t be too hard on me 😉 Ik sluit niet uit dat er nog meer video’s zullen volgen. Vond het namelijk best leuk om te doen.

Ik zou het leuk vinden als jij je abonneert op mijn kanaal. Thank you!


Wat vond jij van mijn eerste video? 

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0