• October 19, 2021

Woohoo, mijn eerste ‘kerstcadeau’ is binnen, ennnn… uitgepakt 🙂 Ik ontving een heel mooi en feestelijk pakket van Erica, een natuurlijk merk die ook nog eens fijn geprijsd is. Een vaak ‘zeldzame’ combi, maar het kan dus echt! Benieuwd wat ik heb mogen ontvangen?

img_1621Santa came early this year! Ik ontving vorige week een heel tof feestdagenpakket van het merk Erica. Een merk wat voor mij, tot voor kort nog onbekend was. Na een review te hebben gelezen op Suszie ben ik zelf eens gaan snuffelen bij het nieuwe filiaal op Eindhoven station. Inmiddels heb ik al een aantal producten in gebruik die op dit moment deel uitmaken van mijn routine. Ik heb namelijk een aantal pareltjes ontdekt die goed werken voor mijn huid.

Genoeg daarover, terug naar dit feestelijke pakket en wat achtergrondinfo. Voor het geval dat dit jouw eerste kennismaking is met dit merk 😉 First of all; hóe leuk was dit pakket verpakt. Helaas is de doos gesneuveld en in de papierbak gegooid door vriendlief, die kennelijk niet snapt dat je als blogger óveral foto’s van moet maken.. Alle producten van Erica waren netjes en feestelijk verpakt, echt helemaal in kerststijl. Er brandden zelfs kerstlampjes?!

Erica Kruiderijen

“Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur” aldus Erica. De filosofie van dit merk is het continu op zoek te gaan naar nieuwe bodem om te groeien. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van de producten die ze gebruiken, en vooral ook de ingrediënten die hierin verwerkt zijn. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer mensen kiezen voor (natuurlijke) merken zoals Erica.

Met behulp van een directe samenwerking met diverse deskundigen, zoals huidspecialisten, professoren en voedingsdeskundigen is het ontwikkelteam van Erica in staat om een groot aanbod van producten te presenteren waarbij de natuur de mens weet te versterken.

Alle ingrediënten die gebruikt worden in de producten van Erica hebben bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

Massage olie met Arnica – € 8,95

“Voor algehele huidverzorging, soepele en vermoeide spieren en bevordert de doorbloeding. ”

Toen ik deze massage olie uit de doos toverde maakte ik al gelijk ‘subtiele’ hints richting mijn vriend 😉 “Kun je me mooi weer eens masseren” zei ik hoopvol.. Hoewel dit moment nog niet is gekomen – huil – heb ik toch al een keer zitten snuffelen aan dit flesje. Hoewel het vrijwel geurloos vind ik dit niet storend.

erica-arnica-massage-olie

Body butter – € 8,95

“De combinatie van natuurlijke huidoliën, heilzame extracten en vanille zorgen ervoor dat de huid haar glans en elasticiteit doet herwinnen. De zachte geur van vanille heeft een rustgevende werking en laat de huid ontspannen. ”

Een fijne body butter is nooit verkeerd. Zeker in deze koude – brrrr – wintermaanden is je huid al vaak wat droger. Wat extra smeren kan dus geen kwaad! Body butter vind ik vooral fijn omdat deze lekker dik en voedend is. Als ik niet weer te lui ben en mijn benen wel braaf insmeer, dan is het standaard met body butter.

Deze body butter voelt lekker aan op de huid, niet te dik/dun wat betreft substantie. De vanillegeur is lichtjes aanwezig en blijft nog kort hangen. Gelukkig trekt deze body butter vrij snel en voelt niet plakkerig. Top!

erica-body-butter

Calendula dagcrème – € 6,95

“Ondersteunt het natuurlijk herstel en verzorgt de drogeOndersteunt het natuurlijk herstel en verzorgt de droge en gevoelige huid. Dier- en milieuvriendelijk. ”

Deze crème is bedoeld voor de gevoelige huid en bevat calendula, vanwege de verzachtende en verzorgende werking. Mijn eerste indruk van de crème is goed, al denk ik wel dat deze in de zomermaanden wat te ‘vol’ voor mijn huid zal zijn. Dan gebruik ik liever een gel crème. Nu het wat kouder is en mijn huid ook wat meer voeding nodig heeft is deze crème wel fijn.

erica-calendula-dagcreme

Winter thee – € 2,95

“Een volle en rijke vruchtthee met een heerlijke geur en een kruidige aroma om je heerlijk mee op te warmen!”

Deze thee is echt op en top winter. Warm, kruidig, alles wat je associeert met winter is hierin terug te ruiken. Ja, hier maak je mij héél blij mee 🙂

erica-winter-thee

Lipbalsem echinacea macadamia stick – € 2,95

“Pure echinacea stick voor de verzorging van de lippen. Uitermate geschikt voor in de winter doordat het product geen water bevat.”

Lippenbalsems kun je nooit genoeg hebben, dat zeg ik iedere keer weer! In ieder jas/tas zit wel een lippenbalsem van mij, haha. Zeker in de winter heb ik wat meer last van droge lippen, dus iets bij hebben om te smeren is een must. Deze lippenbalsem doet wat een lippenbalsem moet doen; mijn lippen hydrateren.

erica-lipbalsem-echinacea-macamadia-stick

Verkrijgbaarheid

Erica is te koop in diverse filialen in Nederland, maar je kunt ook gemakkelijk online bestellen. Kijk op de website van Erica Kruiderijen of er een filiaal bij jou in de buurt zit.

Tip : vanaf € 20,- geen verzendkosten!

Bedankt Erica, voor dit vroegtijdige kerstcadeautje!


Ben jij al bekend met Erica?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

0