• October 18, 2021

Voor april staan er alweer een hele hoop leuke dingen gepland. Zo mag ik alweer een hele hoop kaarsjes uitblazen, komt vriendinnetje Laura eindelijk terug uit Zuid-Afrika en ga ik dansjes doen op Supersized Kingsday Festival. Lees je mee wat april voor mij in petto heeft?

img_3894

Ondanks dat ik jullie wekelijks een beetje bij klets in ‘Mijn week x 4’ artikelen, leek het me toch leuk om eens vooruit te kijken in plaats terug te blikken. Om het te hebben over wat er nog komen gaat en naar welke dingen ik uitkijk. Een persoonlijke update zodat jullie een beetje een idee hebben wat er allemaal speelt in mijn leven momenteel 🙂

Laura komt eindelijk terug uit Zuid-Afrika

Vriendinnetje Laura is gisteren eindelijk terug gekomen na 7 weken in Zuid-Afrika te hebben doorgebracht. En hoewel deze weken stiekem best snel voorbij zijn gevlogen ben ik toch heel blij dat ze er nu weer is. Dan kunnen we weer gezellig de hort op, avondjes bijkletsen en doen waar we goed in zijn; shoppen! Zo wennen dat je elkaar niet even kunt appen voor de meest nutteloze dingen..I’ve missed you chick!

img_1083

Wéér naar Cosmo Hairstyling

“Huh, alweer naar de kapper?” hoor ik je denken. Jep! Vandaag zit ik alweer bij Cosmo Hairstyling den Bosch, hihi. Ik krijg namelijk een toning. Dit is een kleur onderhoud behandeling. Lichter gekleurd haar loopt namelijk snel terug en krijgt dan een wat gouden gloed, vandaar dat een toning een goede oplossing is. Deze zorgt namelijk voor een mooie, matte finish waardoor de kleur wat natuurlijker oogt. Ik ben nu alweer heel benieuwd hoe het er straks uit komt te zien 😉 Zoals altijd houd ik jullie op de hoogte en zien jullie snel weer het eindresultaat.

Birthday

Misschien stom, maar als het om mijn verjaardag gaat ben ik net een klein kind. Ik kan hier echt al weken naar uitkijken, haha. Ik vind het gewoon leuk om dan iedereen bij elkaar te hebben, mezelf een beetje extra op te tutten en in een mooi jurkje hijsen. Wat ik minder vind is dat ik momenteel héél hard richting de 30 ga. Ik mag op 27 april namelijk alweer 29 kaarsjes uitblazen. Time flies when you’re having fun!

Ook dit jaar ga ik mijn verjaardag weer vieren voor vrienden en familie. Dit jaar vier ik het wel in 2 x omdat het anders wel erg druk word hier, hihi. Daarnaast vind ik het ook wel gezellig om ook bij iedereen even te kunnen kletsen, en als het te druk is, is dit haast een onmogelijke opgave 😉

Supersized Kingsday

Eigenlijk valt dit puntje samen met mijn verjaardag 🙂 Ik ben namelijk jarig op Koningsdag, which means : dubbel feest! Zoals de afgelopen jaren ga ik ook dit jaar weer naar Supersized Kingsday Festival. Een super tof festival die ook nog eens lekker dichtbij is, als het weer nu ook een beetje ‘gezellig’ is ben ik helemaal blij! Ik heb in ieder geval heel veel zin om weer dansjes te doen onder het genot van een paar drankjes en gezellige mensen om me heen. Nog zo’n 3 weken geduld!

wpid-20160427_155706.jpg

Winacties

Je hebt het misschien al in de gaten, maar april is feest-maand. Ook op mijn blog. Je zult dus wekelijks een leuke winactie aantreffen hier, óf op Instagram/Facebook. Ik heb een aantal leuke winacties weten te regelen en daarnaast zal ik ook zelf een pakket samenstellen voor één van jullie. Stay tuned en houd vooral mijn blog en/of social media in de gaten als je ze niet wil missen.


Heb jij al leuke plannen deze maand?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0