• October 20, 2021

Verlanglijstjes zijn voor kleine kinderen met kerst. Nee joh, ook als je niet meer tot de categorie ‘kind’ hoort mag je nog ellenlange lijstjes maken met dingen die je hartje sneller laten kloppen. Ja toch?! Vandaag show ik je de mijne.

wishlist

Oh, oh, oh. Wat ben ik toch hebberig de laatste tijd. Daarnaast ben ik ook tot de conclusie gekomen dat ik teveel spullen heb. Daarom heb ik een grote schoonmaak gehouden, letterlijk en figuurlijk. Zakken vol kleding, schoenen, tassen, noem maar op. WEG. Gone, for ever! Spullen waarvan ik dacht dat ze emotionele waarde hebben voor mij. Zo waardevol dat ik niet eens meer wist dat ik ze had.. You get the point?

Anyway, een vrouw moet altijd wat te wensen hebben toch? Natuurlijk moet je ook blij zijn met wat je hebt, dat klopt. Maar uitkijken naar nieuwe dingen, dromen en fantaseren mag toch?!


1. Fitbit Activity tracker
Als eerste zou ik graag een activity tracker willen. Je hebt ze in verschillende soorten en prijscategorieën. Jawbone, Fitbit, Vivofit en ga zo maar door. Het lijkt me wel geinig om te zien hoe lang en vast je slaapt en dergelijke. Ook de wekker-functie klinkt ideaal. Het enige wat mij tegenhoudt is de vraag of ik dit daadwerkelijk – langer als 3 dagen – ga gebruiken…

2. Ripped jeans
Ondanks dat zulke jeans nu werkelijk overal te koop zijn heb ik ‘dé broek’ nog niet gevonden. Het moet meteen liefde op het eerste gezicht zijn <3

3. All stars
Ondanks dat ik tot op heden nog geen echte heb gehad, zou ik ze wel heel graag willen. Mijn
rip-offs van de Primark zijn helaas na 1 jaar liefde en leed overleden. Miss you guys!

4. Nike Air Max 1
De laatste tijd ben ik helemaal in to sneakers, and I like it. Mijn rugklachten zijn ook stukken afgenomen mede hierdoor. Goede schoenen zijn zo belangrijk! En deze hippe sneakers zien er ook nog eens supertof uit. Dit worden mijn volgende Nike’s, ik weet het zeker. – Oké, bijna. –

5. Remington Pearl Wand
Nu mijn haar een behoorlijke lengte heeft valt het vaak maar slap en futloos langs mijn gezicht. Een beetje krullend of golvend haar vind ik dan ook super mooi. Toch heb ik niet echt een geschikte krultang meer. Over deze heb ik meerdere positieve reviews gelezen. Sounds good to me!

6. MAC – soft and gentle
Moet ik daar nog iets over uitleggen?! Iemand zei ooit tegen me “once you go MAC”…. En ergens zit daar wel een kern van waarheid in hihi. Dit merk is gewoon zeer verslavend. Inmiddels heb ik 2 lipsticks in mijn bezit, maar heel graag zou ik daar ook deze soft & gentle aan toevoegen.


Wat staat er op jouw wishlist? Heb jij één van bovenstaande items? Zo ja, raad je ’t mij ook aan?

Liefs Nina 

Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen aan mijn WINACTIE! 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0