• 01/07/2022

Wohoo! Wanneer dit artikel online verschijnt hoef ik nog maar een paar uur te werken en dan is het zover. Het klinkt als muziek in mijn oren; VAKANTIE! Maar liefst 3 hele weken vakantie, whoot whoot. Wat ik allemaal van plan vertel ik je in deze persoonlijke update.

Als je mijn photo diary weleens leest had je het vast al opgemerkt.. Ik snakte – letterlijk – naar vakantie, haha. Eindelijk is het dan zover. Ik ga de komende 3 weken genieten. Hoewel we niet ‘echt’ op vakantie naar de zon gaan heb ik toch hele toffe plannen.

Winterberg

Oké, ik zei dus hierboven dat we niet echt op vakantie gaan… We hebben een huisje geboekt in Winterberg voor een midweek. Je hoeft niet perse ver weg te gaan om een vakantiegevoel te creëren 😉 In principe hadden we besloten om dit jaar niet op vakantie te gaan. Toch begon het te kriebelen.. Een paar avondjes op zoek naar een leuke bestemming niet al te ver weg kwamen we uit bij Winterberg. Hier ben ik al eens naartoe geweest en vond het zo mooi daar! We gaan hier genieten van rust, van de natuur en van elkaars gezelschap. Kenzo gaat ook gezellig met ons mee en wie weet ga ik nog vloggen als we op vakantie zijn.

Uitslapen

Do I need to say more?! Ik ben geen extreme uitslaper, maar ’s morgens geen wekker hoeven horen is toch wel heel lekker hoor 😉 Gewoon wakker en lekker blijven liggen. Niet eens om te slapen, maar gewoon te liggen. Stiekem hopen op een ontbijt op bed, of er zelf eentje maken voor je vriend. Al is het alleen om nog heel de week te kunnen zeggen “ja, maar ík heb voor jou ontbijt op bed gemaakt.. ”

Drankjes, terrasjes en etentjes

Zomer in Nederland heeft dit jaar toch wel een enorm dieptepunt bereikt als je het mij vraagt! Ik hoop dat ik stiekem nog wat zon krijg in mijn vakantie 🙂 En bij zon horen nou eenmaal terrasjes! Oh, en etentjes buiten de deur. Want die kunnen niet ontbreken.

Valkenburg

Om mijn vakantie in te luiden gaan we meteen een nachtje weg. We vertrekken morgen voor een nachtje naar Valkenburg, deze keer zónder hond, hihi. Ik ben echt super benieuwd, ik ben er namelijk nog nooit geweest. Heb jij misschien nog tips of aanraders van dingen die ik moet zien of hebben gedaan in Valkenburg? Let me know!

Dierentuin uitjes

We hebben nog een aantal kaartjes voor de dierentuin. Hiervan willen we dan ook nog gebruik gaan maken deze vakantie. Ik ben gek op dieren én dierentuinen dus ik vermaak me wel!

Naar mijn ouders

In mijn laatste vakantieweek moet mijn vriend helaas alweer aan het werk. De planning is om dan voor een paar dagen richting mijn ouders te gaan. Kan ik mijn moeder ook wat gezelschap houden. Kan ik ook meteen even spieken bij het nieuwe NYX schap in de DM, hoe tof?!

Rust

Natuurlijk is het belangrijk om te genieten en leuke dingen te doen, bladiebla. Maar weet je, heel diep van binnen ben ik ook gewoon toe aan rust. Gewoon even niets moeten. Geen verplichtingen, geen stomme afspraken. Niks. Alleen doen wat je leuk vindt, ik kijk er enorm naar uit.