• 01/07/2022

Vaseline is zoveel meer dan enkel dat ‘wonderpotje’ met een vettig goedje erin. Vaseline verzacht, Vaseline verzorgd, en Vaseline helpt. En over dat laatste wil ik het vandaag met jullie hebben. Namelijk over het Vaseline healing project.

Ik denk dat iedereen het fijn vindt om een goed doel te steunen! Helemaal als je daar voor weinig voor hoeft te doen. Want als iedereen zijn steentje bijdraagt kunnen we met z’n allen een heel groot effect hebben. Dan is die ene – wellicht overbodige – aankoop toch ineens verantwoord. Want hey, nu heb je wel een goed doel gesteund 😉 Of je die handcrème nu zo hard nodig had is dan ineens niet meer van belang, hihi.

Vaseline Healing Project

Mede dankzij het Vaseline Healing Project helpt humanitaire hulporganisatie Direct Relief mensen die zijn getroffen door armoede of een noodsituatie. Onder andere door het leveren van Vaseline Petroleum Jelly, medische hulpmiddelen en zorgen.

Bij elke aankoop van een Vaseline product in de actiewerken 8-9 bij Kruidvat, doneert Vaseline 10 cent aan humanitaire hulporganisatie Direct Relief. 

Heb je nog een nieuwe pot Vaseline nodig, of je hebt helemaal niks nodig en wil toch je steentje bijdragen? Ga dan in week 8 of 9 langs de Kruidvat voor de aankoop van een Vaseline product.


Help jij ook mee?