• November 28, 2021

Omdat mijn eerste video mij stiekem best wel goed bevallen is, vandaag alweer mijn 2e video. In deze video unbox ik mijn Kiehl’s pakketje en vertel ik jullie wat mijn eerste indruk is. Kijk je weer mee?

Thumb

I did it again! Ik ben eigenlijk wel een beetje trots dat ik mijn ‘angst’ heb overwonnen en het weer heb gedaan. Een video opnemen blijft spannend, maar ook erg leuk om te doen. Eigenlijk is dit al de derde video, aangezien ik deze al een week eerder had opgenomen. Alleen toen moest ik onverwachts mijn SD-kaart formatteren, dus alles was foetsie!

Ik hoop dat je het weer leuk vindt om te zien en ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal.

Bedankt voor het kijken!


Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0