• 01/07/2022

Vorige week heb ik weer gedaan waar ik goed in ben; shoppen! Zo zijn we naar den Bosch geweest en heb ik eindelijk kunnen shoppen bij Søstrene Grene en New Yorker. Om de ‘shop-week’ af te sluiten heb ik nog wat dingen geshopt bij de DM. Ik laat je vandaag alles zien!

Yes, yes, ik heb de afgelopen tijd weer lekker geshopt. Het is niet mega veel, maar wel een aantal mooie items die ik graag met jullie wil delen. Ik was al maanden benieuwd naar Søstrene Grene en nu we laatst in den Bosch waren om te shoppen kon ik eindelijk eens rondneuzen 🙂 Wat mij betreft echt een hele leuke winkel met allerlei hebbedingetjes. De prijzen zijn ook dik in orde wat mij betreft.

Ook zijn we nog de New Yorker ingedoken waar ik diverse leuke dingen heb geshopt voor weinig. Korting shoppen blijft leuk, hihi. Je ziet het allemaal in mijn nieuwe video!

Ik zou het leuk vinden als jij je abonneert op mijn YouTube kanaal.


Wat vind jij van mijn nieuwe items?