• 01/07/2022

Deze hele maand lopen er leuke winacties op mijn blog. En om jullie te bedanken wil ik deze feestmaand afsluiten met een hele toffe winactie. Allemaal heerlijke verwen-items. Ben je benieuwd waarop jij kans kunt maken?

Ik ben de hele maand al echt in zo’n feest-stemming wat mijn blog betreft 🙂 De volgers, bezoekers en views nemen toe! Hoe leuk! En omdat jullie lezers meerdere keren per dag voor een lach op mijn gezicht zorgen wil ik daar graag iets voor terug doen.

Ik heb een aantal mooie, fijne of handige items verzameld voor deze winactie. Producten die ik zelf fijn vind, of die mij heel lekker lijken. Ook items die niet voor iedereen even makkelijk verkrijgbaar zijn; Balea!

Wat kun je winnen?
– Treacle moon Ginger morning
– Treacle moon Blueberry memories
– Treacle moon Sweet applepie hugs
– Treacle moon The raspberry kiss
– P2 Limited edition nagellak
– Bluetooth speaker via Mobilefun
– Balea masker framboos – vanille
– Balea limited edition douchegel frozen breeze
– W7 set de Trilogy
– The body shop Fuji bath tea
– Palmolive Feel glamorous douchegel
– Palmolive So relax douchegel
– Etos shower cream cocos
– Balea roller deo Pink pomelo
– Hema handcream

Wat moet je hiervoor doen (verplicht)
– laat in een reactie weten dat je meedoet
– laat een geldig mailadres achter
– volg Simplynspecial via Bloglovin’

Wat mag je doen voor extra kans
– volg Simplynspecial via Instagram (+1)
– repost de winactie-foto en gebruik de hashtag #1jaarsimplynspecial (+3)
– volg Simplynspecial via Facebook (+2)
– volg Simplynspecial via Twitter en tweet het volgende; “ik maak kans op een tof pakket via @simplynspecial doe jij ook mee? #1jaarsimplynspecial” (+2)

Deze winactie loopt tot en met 15.12.2015! Good luck.


Wat lijkt jou het leukste item uit deze grote winactie?