• 01/07/2022

Herinner jij je nog mijn review van vorige week over de nieuwe body mists van Etos? Goed nieuws, ik mag iemand blij maken 3 dezelfde body mists. Alvast een leuk vervroegd Sinterklaascadeau voor jezelf…?!

Toen ik mijn #etosfriends pakketje ontving was ik zo benieuwd en enthousiast dat ik gelijk de softbox tevoorschijn heb gehaald om foto’s te schieten. Mijn enthousiasme was terecht want dit zijn echte budgettoppers. Vooral de nieuwe geur ‘Mystic Night’ is favoriet bij mij!

Des te leuker is het dat ik nu ook deze 3 body mists weg mag geven aan één van jullie.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg Simplynspecial via Facebook en deel het winactie-bericht openbaar.

That’s it! Deze winactie loopt tot en met 30 november. Hierna zal ik de winnaar per mail op de hoogte stellen. Dus reageer wel binnen 48 uur. Succes!


Welke van de 3 lijkt jou het lekkerst?