Geen widgets gevonden in de zijbalk
Win | DRKS Lilly Black oorbellen

Hoe laat is het? Tijd voor een winactie! Het is deze maand feest op mijn blog, dus het is tijd voor winactie nummer 2. Vandaag kun je een prachtig setje oorbellen winnen van DRKS.

Een paar weken geleden liet ik jullie de bijzondere sieraden zien die ik ontving van DRKS. Handgemaakt en met zorg verpakt, dat is kenmerkend voor deze items. In mijn pakketje zaten ook hele speciale oorbellen, echt een eyecatcher. Ondanks dat ik ze heel mooi vind zijn ze niet helemaal mijn smaak en heb ik besloten ze weg te geven 🙂 Beter iemand blij maken die ze daadwerkelijk gaat dragen. (Uiteraard heb ik de oorbellen in verband met hygiëne niet gedragen)

Vandaag maak jij dus kans op deze Lilly Black oorbellen twv 79,-

Wat moet je doen om kans te maken?
– volg mij op Bloglovin’ en geeft dit artikel een hartje
– laat in een reactie weten dat je meedoet
– laat een geldig emailadres achter

Wat mag je doen om extra kans te maken?
– volg mij op Twitter (+1)
– retweet het volgende: “ik maak via @simplynspecial kans op Lilly Black oorbellen van DRKS. Doe jij ook mee?” (+2)
– volg mijn blog via Facebook (+1)

Deze winactie loopt tot en met 27 november. Daarna zal ik de winnaar een mailtje sturen. Reageer wel binnen 3 dagen, anders maak ik iemand anders blij.


Doe jij mee? Natuurlijk mag je gewoon aan alle winacties die deze maand online komen deelnemen!

Door admin