• 01/07/2022

Het lijkt wel feest op mijn blog 😉 Momenteel staan er namelijk al 3 lopende winacties online. En om deze feestmaand af te sluiten heb ik nog een leuk pakketje samengesteld met items van Lottie London. Oh, en mocht je nog meer toffe winacties willen spotten, check dan even dit artikel! Bij diverse boogcollega’s valt er vandaag iets te winnen!

Vandaag heb ik met een aantal bloggers een heleboel winacties opgezet. Namelijk de eindejaars bloghop. We hebben vandaag allemaal een winactie online staan en linken via het artikel naar elkaar. Even verderop in dit artikel link ik naar de volgende blog, en als je vervolgens weer doorklikt naar de volgende blog (enz..) dan mis jij geen enkele winactie en is het cirkeltje rond. Of je aan alle acties meedoet is helemaal aan jou!

Wat geef ik weg?

Een make-up pakketje met allemaal producten van Lottie London. Ook doe ik er een Balea maskertje bij plus nog wat geheime items 😉 Spannend!

Een tijdje terug won ik echt een MEGA pakket met items en hoe leuk ik alles ook vind.. ik krijg het in mijn uppie nooit allemaal op 😉 Daarom leek het me leuk om een beetje te delen en één van jullie ook kennis te laten maken met dit toffe merk!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter en vertel dat je meedoet.
  • Laat een geldig e-mailadres achter. Anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen.

Wat mag je doen voor extra kans?

  • Volg mij via Bloglovin’ (+1)
  • Volg mijn Facebookpagina (+1)
  • Volg mij via Instagram (+1)

Heb jij al ervaring met make-up?