• 01/07/2022

Het lijkt er nog niet bepaald op, maar winter is coming! En zeg nou eens eerlijk, je wil er dan ook leuk bijlopen toch?! Vandaag laat ik je mijn nieuwe beanie zien en omdat December een feestmaand is, geef ik er ook eentje weg!

De ene dag pak ik mijn winterjas erbij, de andere dag kan ik prima in mijn leren jasje naar buiten. De temperaturen schommelen, maar één ding is zeker; het is te ‘warm’ voor de tijd van het jaar. Maar wanneer ik op de scooter zit pak ik er toch wel een muts of beanie bij hoor. Dat scheelt enorm, als ik eraan denk krijg ik het gewoon koud. Brrr!

Alweer een hele tijd geleden liet ik jullie mijn legging zien van Zumprema. Ik kreeg hier enorm leuke reacties op, en ook buiten mijn blog om. De legging is lekker opvallend vanwege de drukke print. Met Zumprema heb je echt wat anders dan anders. En laat ik dat nou juist leuk vinden 😉 Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe beanie zien. Geen standaard wollen muts, maar iets aparts. Een toffe beanie met een leuke print en een fluffy bolletje. (Is daar trouwens een naam voor…?)

De print is echt gaaf! Ik koos voor deze beanie omdat ik vooral het blauwe kleurtje mooi vond. Het enige wat ik wat ‘vreemd’ vind is misschien de keuze voor voor stof. Enorm warm is deze beanie namelijk niet, maar sommige fashion-items zijn niet alleen functioneel bedoeld, maar ook gewoon om er leuk uit te zien hihi.

En tja, aangezien december een feestmaand is en ik nog steeds in de feeststemming ben geef ik er ook een weg. Jij maakt dus kans op één beanie naar keuze!

Deze winactie loopt tot en met 29 december.

Wat moet je doen om kans te maken?
♡ Volg Simplynspecial via Bloglovin’
♡ Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres.

Wat mag je doen voor extra kans?
♡ Volg Simplynspecial via Twitter
♡ Volg Simplynspecial via Instagram
♡ Like de Facebookpagina van Simplynspecial

Reageer wel binnen 3 dagen, anders kies ik een nieuwe winnaar. Good luck ladies!

Mocht je benieuwd zijn naar de andere beanies van Zumprema kun je ze bekijken via Whisk of Bol.com. En tja, als je er zeker van wilt zijn dat jij deze winter met zo’n beanie rondloopt kun je ‘m natuurlijk ook gelijk in je winkelmandje stoppen 😉


Wat draag jij het liefst in de winter? En ik ben heel benieuwd of je meedoet 😉