• December 6, 2021

Het is weer tijd voor een leuke winactie! Ik vind ‘m zo leuk dat ik het bijna jammer vind dat ik er zelf niet aan mee kan doen hihi. Als je wil weten hoe je kans maakt op een handmade hondenkapstok van Wood53 lees dan verder!

wood53

Wood53 is hét adres voor originele en handgemaakte steigerhouten meubels en woondecoratie. Tegenwoordig zie je het steeds meer terug; de stoere (steiger)houten meubels en accessoires. Wood53 maakt alles met robuust steigerhout van 32mm dik. In de webshop vind je diverse items die je zo in je digitale winkelmandje kunt stoppen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een offerte op te vragen voor maatwerk.

logo_grijs_L

Het steigerhout geeft een rauwe, stoere, maar ook een natuurlijke uitstraling in huis. Wood53 heeft hierop ingespeeld en maakt met liefde de mooiste items. En wat ik zelf heel leuk vind is dat je dan echt iets unieks hebt.

Lucky me, want ik won een tijdje terug een mooie voerbak voor Kenzo! Deze won ik op de blog van Helen en sindsdien staat hij al in onze woonkamer te pronken. Nog steeds krijg ik ontzettend leuke reacties hierover.

kenzo1

Een erg mooie, stoere voerbak van steigerhout. Speciaal gemaakt in chihuahua-formaat 🙂

kenzo2

Een leuk detail vind ik dat zijn naam erop staat! Welk baasje wil dit nou niet voor zijn/haar hond?

Wat kun je winnen?
Een handmade hondenkapstok met de naam van jouw hond twv € 19,50 gemaakt door Wood53. Inclusief haakjes voor de riem en/of halsband en snoeppot! Mocht je nu zelf geen hond hebben mag je uiteraard ook meedoen voor de hond van je ouders of een vriendin 🙂

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like de facebookpagina van Wood53
– Like de facebookpagina van Simplynspecial
– Laat in een reactie weten dat je meedoet inclusief geldig emailadres & de naam van de hond

Wat mag je doen voor extra kans?
– Volg Simplynspecial via Bloglovin’ (+2)
– Repost de winactie-foto op Instagram en tag Simplynspecial hierin. (+2)

Deze winactie loopt tot en met 22.01.2016!


Doe jij mee?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0