• 01/07/2022

Het is april, de maand waarin ik jarig ben. En omdat ik jullie niet allemaal een stukje taart kan geven heb ik alvast een leuke winactie voor één van jullie in petto. Je maakt namelijk kans op een heerlijke set met producten uit de arnica lijn van Kneipp. Wat je precies kunt winnen en hoe je meedoet lees je vandaag.

Nog maar kort geleden vertelde ik jullie over een aantal favorieten van mij. Producten die ik momenteel graag – en veel – gebruik. De arnica producten van Kneipp zijn daar een heel goed voorbeeld van. Ze behoren momenteel zelfs tot mijn favorieten. Mocht je hier meer over willen lezen; ik schreef er een artikel over 😉

Wie jarig is trakteert. En daarom staat vandaag de eerste winactie online, je maakt namelijk kans op 3 hele fijne producten van Kneipp.

Wat kun je winnen?

  • Arnica douchegel
  • Arnica massageolie
  • Arnica badolie

Wat moet je doen om kans te maken en wat zijn de voorwaarden?

  • Laat in een reactie weten dat je meedoet + inclusief geldig emailadres
  • Volg mijn blog via Bloglovin’

Wat mág je doen voor meer kans?

  • Volg Simplynspecial via Twitter (+2)
  • Like Simplynspecial op Facebook (+2)
  • Volg Simplynspecial op Instagram (+2)

Je hoeft dus niet veel te doen om kans te maken, maar je kunt je kans wel heel makkelijk verhogen 😉 Deze winactie loopt tot en met 24 april 2017. Hierna zal ik de winnaar persoonlijk een mailtje sturen. Mocht je hebben gewonnen verwacht ik binnen 48 uur een reactie, anders ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen.


Good luck!