Geen widgets gevonden in de zijbalk
Win | Marc Inbane Instagram winactie (2x)

We gaan langzaam richting de winter… Dat betekent dat onze zongebruinde benen weer plaatsmaken voor witte melkflessen. Mocht jij ook wat behoefte hebben aan een mooi tintje, check dan even mijn winactie. Via mijn Instagram account mag ik namelijk 2 x een hele mooie giftset van Marc Inbane weggeven.


De winter komt eraan. De tijd van (ongeschoren?) witte benen ook. Maar het hoeft niet! Met deze toffe giftset van Marc Inbane heb je in een handomdraai een mooi kleurtje. En niet alleen op je benen, maar bijvoorbeeld ook op je gezicht en decolleté. Klinkt makkelijk, en dat is het ook!

Omdat de feestdagen eraan komen heb ik een leuke winactie voor jullie in petto. Ik mag namelijk 2 x zo’n mooie giftset weggeven. Een leuk cadeautje voor jezelf, of voor een ander 😉

Als je naar mijn Instagram account (@simplynspecialnl) gaat hoef je slechts een paar stappen te doorlopen om kans te maken op een giftset van Marc Inbane.


Good luck!

Door admin