• November 27, 2021

Ik heb de zomer in mijn bol! Ik ben helemaal klaar voor zon, ijsjes, koude drankjes, leuke festivals en nog veel meer dingen die bij de zomer horen. Daar hoort ook een leuke winactie bij dacht ik zo 🙂 Doe jij mee?

Ik vond het wel weer tijd voor een leuke winactie. Om samen met jullie te vieren dat de zomer voor de deur staat. In deze winactie zitten allemaal heerlijke producten waar ik zelf heel blij van word. Ik hoop jij ook!

Wat kun je winnen?

– Refillable Fragrance Atomizer (tasverstuiver)
– W7 lipstick
– Balea douchegel Himbeere Zitronengras
– 4 nagellakjes van P.S. Primark
– W7 showstopper mascara
– Balea lippenbalsem lovely mint (limited edition)
– Rimmel London eyebrow pencil
– W7 nagellak
– Kneipp douchefoam lavendel
– Balea mini zonnebrand factor 20
– Isana douchegel Hello Spring (limited edition)
– Balea micellair water
– Balea mini bodylotion
– Balea mini douchegel
– Balea after sun masker

dsc00416-01.jpeg

Voorwaarden

– Deze winactie loopt tot en met 8 juli.
– De winnaar zal worden gekozen via een random name picker.
– Mocht je hebben gewonnen, reageer dan graag binnen 48 uur.

Hoe maak je kans?

Voor deze winactie zijn er weer 3 manieren om mee te doen. Mocht je bijvoorbeeld geen Bloglovin’ hebben kun je ook via een ander kanaal meedoen 😉 Uiteraard mag je ook alle wegen meedoen, dan vergroot je je kans.

Via Bloglovin’
Volg mij via Bloglovin’ en save het bericht.

Via Facebook
Like mijn Facebookpagina en reageer onder het winactie-bericht

Via Instagram
Volg mij via Instagram (@simplynspecialnl) en repost mijn winactie-foto.

Good luck!

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0