Geen widgets gevonden in de zijbalk
Win | Verwenpakket met heel veel beauty goodies

Zo op de valreep van de maand December wil ik er nog even een winactie tegenaan gooien. Gewoon omdat het kan, je weet wel. Een verwenpakket met heel beauty goodies van onder andere Balea. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik!

Toen ik laatst in de DM stond en me besefte dat mijn beauty stash letterlijk uitpuilt en ik eigenlijk niks voor mezelf mocht kopen besloot ik maar wat items voor een winactie te shoppen. Zo gezegd, zo gedaan. Ook stonden er nog paar producten klaar voor een winactie dus deze heb ik ook nog toegevoegd. Eigenlijk gewoon een goed gevuld beauty pakket met een heleboel verwenproducten 😉

Wat kun je winnen :

 • Balea droogshampoo
 • Balea lippenbalsem limited edition
 • Balea sheetmasker 2 x
 • Balea cremedusche Rose Elegance
 • Balea duschgel They see me rollin’
 • Balea shampoo Seiden Glanz
 • Balea cremeseife Rose Elegance
 • Etos Rice & White Tea scrub
 • Vaseline handcrème
 • Traditions cup bodybutter
 • Yves Rocher oogschaduw mono 2 x
 • Yves Rocher Base SOS
 • Yves Rocher nagellak 2 x
 • Yves Rocher lipstick
 • Kruidvat nagelvijltjes
 • Kruidvat poedersponsjes

Wat moet je doen om kans te maken :

 • Volg Simplynspecial via Instagram (simplynspecialnl)
 • Like de Facebookpagina van Simplynspecial (simplynspecialblog)
 • De winactie eindigt op 18 maart 2022

Wat mag je doen voor extra kans :

 • Deel het Facebook bericht openbaar op je eigen pagina (+2)
 • Volg Simplynspecial via Bloglovin’ (+2)

Door admin