• 01/07/2022

Gisteren mocht ik alweer 29 kaarsjes uitblazen! Dat vraagt om cadeautjes. Niet voor mij, maar voor één van jullie! Ik mag namelijk de Weleda Citrus Bodylotion en Verfrissingsdouche weggeven. Lees je mee hoe je kans maakt?

Wie jarig is trakteert 😉  En dat is precies wat ik deze maand doe! Inmiddels zijn er al een aantal winacties voorbij gekomen, maar ook vandaag valt er weer iets te winnen op mijn blog. Ik geef namelijk de Weleda citrus bodylotion en verfrissingsdouche weg aan één van jullie. Een tijdje terug schreef ik hier een uitgebreide review over.

Voorwaarden

  • Deze winactie loopt tot en met 6 mei.
  • Mocht je hebben gewonnen neem ik per mail contact met je op. Reageer dan graag binnen 48 uur.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat in een reactie weten dat je mee doet en geef een geldig mailadres op waarop.
  • Volg Simplynspecial via Facebook

Wat mag je doen voor extra kans?

  • Repost het winactie bericht op Facebook openbaar (+2)
  • Volg mij via Bloglovin’ en geef het artikel een hartje (+2)