• 01/07/2022

Producten voor je haar heb je nooit genoeg, toch?! Ik bedoel, je moet je haar toch meerdere keren per week wassen. Dan komt shampoo en bijvoorbeeld een haarmasker altijd van pas. Ik probeerde de afgelopen tijd de Ziaja Cashmere producten voor het haar en vertel je vandaag wat ik ervan vind. Extra leuk : ik mag deze producten ook weggeven aan één van jullie.

Een tijdje geleden werd ik benaderd met de vraag of het me leuk lijkt om een aantal producten van Ziaja uit te proberen. Aangezien dit voor mij alweer een hele tijd geleden was, zei ik hier geen ‘nee’ tegen. Sinds kort zijn er een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd waaronder de Cashmere lijn.

Over Ziaja

In 1989 werd Ziaja opgericht in Gdansk in Polen en is wegens succes nu ook over de hele wereld te koop. In 2013 werd de eerste Ziaja winkel in Nederland geopend, namelijk in Den Haag. Hierna is het balletje gaan rollen en is er ook een webshop gestart.

Ziaja staat bekend om de verpakkingen die er strak en simpel uitzien, bovendien nog recyclebaar zijn, maar ook vooral vanwege natuurlijke ingrediënten. Alle producten van Ziaja zijn dermatologisch getest, maar ook op allergieën en daarnaast dierproefvrij.

In Nederland zijn er inmiddels meer dan 225 verschillende producten te koop. Er zijn producten voor het gezicht, lichaam en haar. Bij Ziaja kun je gericht op zoek naar producten voor verschillende huidtypes. Er is genoeg keus en dat allemaal voor hele vriendelijke prijzen.

Ziaja Cashmere shampoo € 3,79

Deze shampoo zou je haar moeten versterken en daarnaast ook nog voor volume moeten zorgen. Klinkt veelbelovend! Ik heb de shampoo nu een aantal weken getest en vind het een fijne shampoo in gebruik. Ik kan geur omschrijven als warm, zwoel, vrouwelijk en sexy, als je dan begrijpt wat ik bedoel 😉 Toch had de geur wel een tikkeltje intenser mogen zijn wat mij betreft. Ik vind het namelijk altijd heerlijk als mijn haar na een dag nog steeds naar mijn shampoo ruikt. Of het mijn haar echt versterkt vind ik moeilijk te zeggen. Mij zijn geen enorme verschillen opgevallen in ieder geval. Wel is mijn haar lekker luchtig na gebruik wat ervoor zorgt dat ik wat makkelijker voor volume kan zorgen.

Ingrediënten : Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Laurel Sulfate, Glycol Disterate, Laureth-4, Polyquaternium-10, Amaranthus Cruentus Seed Oil, Hydrolize Keratin, Laureth-2, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid.

Ziaja Cashmere masker € 3,89

Ik ben dol op haarmaskers. Voor mijn haar is een haarmasker ook wel onmisbaar. Minimaal 1 x per week maak ik hier dankbaar gebruik van, hihi. Dan is mijn haar wel weer toe aan wat extra’s. Door het blonderen is mijn haar (vooral onderin) wat droog en beschadigd wat ervoor zorgt dat ik wel echt met zwaarder geschut moet komen 😉 Dit Ziaja Cashmere haarmasker maakt mijn haar lekker zacht en doorkambaar. Klitten zijn vervelend tijd! Ik heb geen ontzettende volumeboost, maar persoonlijk vind ik dat niet erg. Als ik volume in mijn haar wil en/of krullen ga maken gebruik ik namelijk juist geen haarmasker omdat deze je haar vaak wat zachter en gladder maakt, waardoor het minder goed blijft zitten naar mijn idee. Anyway, wat vind ik van het haarmasker? Mega fijn, ondanks mijn opmerkingen hierboven. Zeker gezien de lage prijs vind ik dat dit product goed zijn werk doet. Ik ga deze met plezier opmaken 😉

Ingrediënten : Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Glyceryl Steorate, Polyquaternium-70, Dipropylene Glycol, Amaranthus Cruentus Seed Oil, Hydrolized Keratin, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid.

Ziaja Cashmere Velvet haarserum € 5,49

Een serum na het wassen kan niet ontbreken! Meestal breng ik het aan voor het föhnen of net na het föhnen. Dan ziet mijn haar er meteen een stukje beter en gladder uit. Het Ziaja Cashmere velvet shine serum is zuinig in gebruik waardoor je er lekker lang mee vooruit kunt. 1 a 2 pompjes is al genoeg per keer. Verdeel het over je handen en wrijf het halverwege je haar en punten. Niet op de aanzet, anders krijg je meteen een vette coupe, dat wil je niet 😉 Naast siliconen (waardoor je haar gezonder lijkt en gaat glanzen) bevat het serum ook verzorgende ingrediënten zoals amarantholie, amandelolie en keratine.

Ingrediënten : Cyclomethicone, Dimethiconol, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Ispropyl Myristate, Cetyl PEG/PPG-10/1, Dimethicone, Prunus Amygadulus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Amaranthus Cruentus Seed Oil, Hydrolized Keratin, Parfum (Fragrance), Linalool.

WIN!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Reageer hieronder en laat weten dat je mee doet, inclusief geldig e-mailadres.

Voorwaarden

  • Deze winactie loopt tot en met 12.01.2018. Hierna zal ik de winnaar een persoonlijk berichtje sturen.
  • Als je hebt gewonnen reageer dan binnen 48 uur, anders kies ik een nieuwe winnaar.

Heb jij al ervaring met de Ziaja Cashmere lijn? Of heb je nog wellicht nog andere aanraders voor mij?