Geen widgets gevonden in de zijbalk
Winactie | Playboy Endless Night eau de toilette (x 2)

Omdat ik zo enthousiast ben over de Playboy Endless Night geuren wil ik twee van jullie ook de kans geven het zelf te ervaren! Vorige week kwam de uitgebreide review online en vandaag heb ik er een leuke winactie aan gekoppeld. Lees vooral even verder als je wil weten hoe je kans maakt.

Eerlijk is eerlijk, ik was een beetje sceptisch over de Playboy Endless Night geuren. Ergens deed het me denken aan mijn jeugd, hihi. Daarom was ik ontzettend benieuwd of het merk me nog steeds zou bevallen. Aan de hand van de omschrijving was mijn interesse gewekt en kreeg ik de mogelijkheid om ze zelf te testen. Mocht je de uitgebreide review nog willen lezen kun je nog even het artikel bekijken. Achteraf gezien had ik het helemaal mis, want ik ben razend enthousiast over allebei de geuren.

Omdat ik zo enthousiast wil ik via deze weg 2 van jullie blij maken met een Playboy Endless Night naar keuze!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat in de reacties weten dat je meedoet (inclusief geldig e-mailadres)
  • Geef antwoord op de vraag : Wat zou jij doen als je een ‘Endless Night’ zou beleven?

Wat mag je doen voor extra kans?

  • Volg mij via Instagram (+2)
  • Like mijn Facebookpagina (+2)

Voorwaarden

  • Deze winactie loopt tot en met 12.02.2018. Hierna zal ik de winnaar een persoonlijk berichtje sturen.
  • Als je hebt gewonnen graag binnen 48uur reageren, anders zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

Door admin