• 01/07/2022

Ben jij al helemaal summer proof? En zijn jouw nagels dat ook?! Ik zit momenteel helemaal in zomerse sferen, en dat laat ik ook graag terugkomen op mijn nagels. Lucky you! Want vandaag heb ik een toffe winactie voor jullie in petto. Ik ga één persoon blij maken met al deze zomerse lakjes van Sally Hansen. Hiermee ben jij helemaal festival-proof!

De zomer is in volle gang! Dit betekent dat we naast gladde benen ook nog mooie nageltjes willen. Zowel op mijn voeten, als op mijn handen zijn deze zomer een aantal hele vrolijke kleuren te vinden. Felle roze tinten, maar ook paars of blauw komen voorbij. In de zomer mag, en kan het allemaal 🙂

Laatst ontving ik een perspakketje met hierin een aantal hele mooie lakjes! Maar omdat ik de flauwste niet ben vind ik het ook weleens leuk om te delen. En dat is wat ik vandaag ga doen! Want ik heb besloten de set niet zelf te houden, maar weg te geven aan één van jullie.

De winactie bestaat uit de volgende lakjes :

  • 220 Pink Tank
  • 420 B Girl
  • 370 Sugar Fix
  • 110 Birthday Suit
  • Topcoat

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat in een reactie weten dat je meedoet
  • Volg mij via Instagram + Facebook

Wat mag je doen voor extra kans?

  • Volg mij via Twitter (+1)
  • Deel het Facebook bericht van deze winactie openbaar (+2)
  • Repost de winactie foto op Instagram (+2)

De winactie loopt tot en met 22.07. Hierna zal ik per mail contact opnemen met de winnaar, dus mocht je hebben gewonnen graag binnen 48 uur reageren 🙂 Succes!


Welke kleur is jouw favoriet?