• 01/07/2022

Het is december en ik ben in een goede bui, dus ik dacht “laat ik er weer eens een winactie tegenaan gooien”. Het is weer eventjes geleden en aangezien het nu de tijd is van ‘het geven’ wil ik één van jullie blij maken met 8 heerlijke gezichtsmaskers van Kruidvat. Doe je mee?

December is feestmaand, dus ik heb een aantal winacties voor jullie op de planning staan. Vandaag trap ik af met winactie nummer 1. Je maakt namelijk kans op 8 hele fijne gezichtsmaskers! Vorige week schreef ik al een artikel over een aantal hele leuke budget cadeau tips van Kruidvat, al gezien? Hierin vertel ik wat meer over o.a. deze gezichtsmaskers 😉 Mocht je hier benieuwd naar zijn kun je het artikel nog even bekijken.

Wat kun je winnen :

Kruidvat Hydrating Mask
Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask
Kruidvat Multi Mask
Kruidvat Peel-Off Mask Fruity Cocktail
Kruidvat Q10 Revitalizing Mask
Kruidvat Relaxing Mask
Kruidvat Tissue Mask Anti-Aging
Kruidvat Tissue Mask Energizing

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Reageer onder dit bericht dat je meedoet. That’s it!

Voorwaarden :

  • Meedoen kan tot en met 29 december.
  • Reageer met een geldig mailadres. De winnaar krijgt persoonlijk een mailtje van mij.
  • Heb je gewonnen? Reageer dan binnen 48 uur, anders kies ik een nieuwe winnaar.

Het is niet verplicht, maar ik zou het wel heel leuk vinden als jullie me volgen op social media. Good luck!