• 01/07/2022

Omdat ik nog steeds in een feeststemming zit gaan we gewoon nog even door met de winacties. Vandaag is het de beurt aan een hele toffe winactie, al zeg ik het zelf 😉 Ik mag namelijk 5 x een bon weggeven waarmee je een gratis touch-up krijgt bij Cosmo Hairstyling den Bosch.

Wie mijn blog en Instagram volgt is inmiddels wel op de hoogte van mijn make-over. Ik ging van rood/bruin inclusief dikke uitgroei naar een mooie balayage. Hierover schreef ik ook een uitgebreid artikel, dus mocht je hier benieuwd naar zijn kun je dit artikel nog eens terug lezen. Wendy, de eigenaresse heeft goed haar best gedaan en nog steeds krijg ik complimentjes over mijn haar, happy me!

Omdat ik deze maand jarig ben horen hier een aantal winacties bij, waaronder deze leuke winactie die ik vandaag voor jullie in petto heb. In samenwerking met Cosmo Hairstyling den Bosch mag ik 5 x een gratis touch-up weggeven. Bij een touch-up wordt je haar in 15 minuten gestyled. Ideaal voor een feestje, bruiloft of een avondje uit. Geen uren in de stoel, maar gewoon snel met een mooi kapsel de deur uitlopen, ideaal!

Wat kun je winnen?

  • Een gratis Comso Touch-up bij Cosmo Hairstyling den Bosch (de bon is enkel hier te gebruiken!)
  • Mocht je hebben gewonnen stuur ik een bon naar je toe en mag je onder vermelding van deze winactie een afspraak plannen.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like de pagina van Cosmo Hairstyling den Bosch op Facebook
  • Like de pagina van Simplynspecial op Facebook
  • Volg Cosmo Hairstyling den Bosch op Instagram

Voor extra kans deel je het bericht van de winactie openbaar (+2 winkansen)


Let op : ik heb het hierboven al genoemd, maar wil het nogmaals vermelden. Deze actie is alléén geldig bij Cosmo Hairstyling in Den Bosch. Je kunt de bon dus niet gebruiken bij andere filialen. Denk dus goed na of deze afstand haalbaar is voor jou 🙂 Het zou namelijk zonde zijn als je zou winnen, maar er daarna achterkomt dat het toch een beetje te ver is voor je.

Voor welke look zou jij gaan?