• 01/07/2022

Een wishlist in oktober?! Voor de feestdagen?! Tja, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen toch? Op het laatste moment kan het toch knap lastig zijn om nog wat dingen te bedenken. Daarom heb ik alvast wat items op mijn lijstje gezet. Misschien doe jij nog inspiratie op 😉

De één kijkt ernaar uit, de ander moet er nog niet aan denken. Toch komen ook de feestdagen weer dichterbij. Wij doen met mijn ouders altijd aan cadeaus, en ook mijn vriend en ik geven elkaar wat leuks. Binnenkort is het weer tijd om na te denken over dingen die je zou willen hebben 🙂 En laat ik daar nou alvast mee begonnen zijn..

1. Softbox

Jep, deze stond vorig jaar ook al op mijn wishlist.. Toch heb ik ‘m nog steeds niet gekocht. Dit jaar moet ik ‘m echt zien te scoren, en desnoods koop ik ‘m zelf. Op dit moment doe ik het nog steeds met één lamp en dat is eigenlijk net te weinig.

2. Lush Snowfairy

Mijn lievelings! Ik doe zo zuinig met zo’n fles dat ik precies genoeg heb tot hij weer te koop is, haha. Verder ga ik hier geen woorden aan vuil maken 😉

3. Speak out

Ik hoorde via een collega dat dit een heel tof spel schijnt te zijn. En ik ben toevallig gek op spelletjes, vandaar ook dat hij op mijn wishlist komt te staan. Ik zie het al voor me! Geniaal.

4. MAC – Velvet Teddy

Ik heb slechts 3 MAC lipsticks, en ik heb ook niet de ambitie om een mega stash op te bouwen, maar de Velvet Teddy zou ik nog wel toe willen voegen aan mijn bescheiden MAC familie.

5. The body shop – Glazed apple

Ook dit goedje is helaas niet het hele jaar door verkrijgbaar. Daarom sla ik ‘m meteen in zodra het kan. Ik heb het over de ‘Glazed apple’ lijn van The body shop. Die geur is echt goddelijk!

6. Kiehl’s – Blemish control

Het moment was daar; mijn blemish control was op. Ik dacht wel zonder te kunnen. Nope! Gelukkig heb ik laatst nog een sample onder het stof vandaan geplukt en merkte meteen weer hoe fijn dit spul is. Ja, hiervan moet er nog één komen. Ik heb hier trouwens eens een review over geschreven. Klik!

7. Cluse horloge

Hoewel ik niet dagelijks een horloge draag vind ik het wel een mooi accessoire die je look kan afmaken. Ik vind dit zwarte exemplaar van Cluse echt tof. Juist omdat hij helemaal zwart is!

8. Adidas Superstars

Mijn witte paar is inmiddels al flink gedragen, zo fijn vind ik ze. Dit wordt hoog tijd voor een nieuw paar! Het liefst een zwarte, zoals deze met suede. I like it!


Je kent het wel, er staan oneindig veel items op je wishlist, maar het geld ontbreekt. En wanneer je iets moet bedenken, dan kom je er niet op! Daarom ben ik nu alvast begonnen met een kleine wishlist met oog op de feestdagen. Stiekem kijk ik er al naar uit, hihi. En dan niet eens zozeer vanwege de cadeaus, maar vanwege de gezelligheid, het lekkere eten en de fijne sfeer.

Wat staat er op dit moment op jouw wishlist?