• November 27, 2021

Ik hou van beton. Waarom? Beton is stoer & puur! Het past bij de industriele woonstijl waar ik zo gek op ben. Vroeger was beton voor fabriekspanden en garages. Maar nu niet meer! Wat kun je nou allemaal met beton in je interieur? Dat lees je hier!

betonlook-producten

Maar voordat ik verder ga met dit artikel wil ik jullie natuurlijk eerst even zeggen:

** HAPPY NEWYEAR!! **

Hopelijk hebben jullie een top oud en nieuw gehad en ben je helemaal klaar voor een top 2017! Ik hoop jullie dit jaar nog vaak blij te maken met mijn artikelen op deze blog!


Ik hou erg van natuurlijke en pure materialen zoals hout, leer, staal, glas en natuurlijk beton. Het ruwe van beton spreekt me erg aan. Ik hou van stoer, dit zie je terug in mijn huis en vaak ook in mijn kledingstijl. Stoere boots, gympen, een trashed jeans.. ja dat ben ik!

Terug naar beton in je interieur. Je kan het zo gek niet bedenken of je kunt het doen met beton; smeer het op je muur, op de vloer, maak er meubels van of laat het terugkomen in woonaccessoires.
Beton is ruw maar heeft een strakke structuur en combineert daarom goed met andere kleuren en materialen. Voeg hout toe en je hebt sfeer. En wat te denken van een mooi wollen plaid? Heerlijke combi!

Wil jij een betonnen muur? Dit kun je realiseren met betonstuc, maar er is ook behang met betonlook!

ee3c97bae616dd681ea88a4ed7b5af35
Dubbel stoer! Betonlook behang en een betonnen salontafel.  bron

scandinavian-minimalist-in-finland-04
Wauw, I love it! bron

Wat ik ook prachtig vind; een keuken(blad) van beton!

scandinavisch_industrieel_wonen_interieur_2

Verliefd op deze keuken! bron

En beton in je badkamer? Gaaf! Dit krijg je door het aanbrengen van betonciré. Dit is een speciaal soort betonstuc dat speciaal is ontwikkeld voor de badkamer. Het is samengesteld uit beton, hars en cement. Cement heeft schimmelwerende eigenschappen en dat maakt het dus perfect voor vochtige ruimtes.

badkamer

Ook een van mijn dromen; een gietvloer. Deze heeft de uitstraling van een oude fabrieksvloer. Omdat een gietvloer geen naden heeft, geeft het een heerlijke ruimtelijke sfeer. Ik hou wel van dat loft-gevoel. En een pluspunt; het kan tegen een stootje!

bnetonvloer
Prachtige vloer! En dan die stalen deuren, I WANT IT I WANT IT I WANT IT!! Bron

basic-beton-vloerMooi!! Bron

De leukste betonnen woonaccessoires:

betonlook-producten
Bron

Nog meer betonnen leukerds:

katbetonHoe leuk! Een lekker vachtje erin en ik zie Boow en Dolfje hier al in liggen! Bron

lampje
Stoer maar sfeervol! Bron

plantjebeton
Beton en groen, ik zeg doen! Bron

beton-lamp
Leuke lamp in betonlook!  Bron

betonnen_bijzettafel_met_hout_giani_ruvido_01_1_1_1

Leuke bijzettafels! Bron

lampjekwantumDeze leukerd shop je voor €15 bij Kwantum!

klokNog een Kwantum budgettip! Voor €4 koop je dit leuke klokje!

krukLief krukje! Bron

kandelaarVoor slechts €2 bij Kwantum!


Wat vind jij van deze woontrend? En welk item is jouw favoriet?

 

Liefs xoxo Laura 

Volg Laura | – InstagramFacebook Pinterest –

0