• 01/07/2022

Ik hou van beton. Waarom? Beton is stoer & puur! Het past bij de industriele woonstijl waar ik zo gek op ben. Vroeger was beton voor fabriekspanden en garages. Maar nu niet meer! Wat kun je nou allemaal met beton in je interieur? Dat lees je hier!

Maar voordat ik verder ga met dit artikel wil ik jullie natuurlijk eerst even zeggen:

** HAPPY NEWYEAR!! **

Hopelijk hebben jullie een top oud en nieuw gehad en ben je helemaal klaar voor een top 2021 Ik hoop jullie dit jaar nog vaak blij te maken met mijn artikelen op deze blog!


Ik hou erg van natuurlijke en pure materialen zoals hout, leer, staal, glas en natuurlijk beton. Het ruwe van beton spreekt me erg aan. Ik hou van stoer, dit zie je terug in mijn huis en vaak ook in mijn kledingstijl. Stoere boots, gympen, een trashed jeans.. ja dat ben ik!

Terug naar beton in je interieur. Je kan het zo gek niet bedenken of je kunt het doen met beton; smeer het op je muur, op de vloer, maak er meubels van of laat het terugkomen in woonaccessoires.
Beton is ruw maar heeft een strakke structuur en combineert daarom goed met andere kleuren en materialen. Voeg hout toe en je hebt sfeer. En wat te denken van een mooi wollen plaid? Heerlijke combi!


Verliefd op deze keuken! bron

En beton in je badkamer? Gaaf! Dit krijg je door het aanbrengen van betonciré. Dit is een speciaal soort betonstuc dat speciaal is ontwikkeld voor de badkamer. Het is samengesteld uit beton, hars en cement. Cement heeft schimmelwerende eigenschappen en dat maakt het dus perfect voor vochtige ruimtes.

Ook een van mijn dromen; een gietvloer. Deze heeft de uitstraling van een oude fabrieksvloer. Omdat een gietvloer geen naden heeft, geeft het een heerlijke ruimtelijke sfeer. Ik hou wel van dat loft-gevoel. En een pluspunt; het kan tegen een stootje!